Posztok

2023.07.23. 10:44

Baukó Éva keményen kifakadt: beszólt a többi celebnek

Az aszpartámmentes üdítőposztok verték ki a biztosítékot a békéscsabai születésű Baukó Évánál. „Őszintén kérdezem tőletek, civilektől: nem megy fel bennetek a pumpa, amikor reggel hétkor, munkába igyekezve azt látjátok vagy halljátok, hogy xy celeb mit reklámoz annyi pénzért, ami a ti többhavi béretek ára?” – tette fel a kérdést.

Beol.hu

Nem tartja magát cukormázas celebnek.

Fotó: Facebook

„Irigy vagyok. Irigy, mert mindenki aszpartámmentes kólát iszik a celebvilágban, de én nem... Azt mondták, azért, mert megosztó személyiség vagyok. Tényleg?  Miért is vagyok az? Mert tizenhárom évvel ezelőtt voltak botrányaim, majd tíz évvel ezelőtt bevallottam az alkoholfüggőségemet, elmentem egy elvonókúrára és azóta nem élek tudatmódosító szerekkel? Vagy azért lennék megosztó, mert spoilereztem műsorokról, amikben háttéremberek ugyanúgy megosztották az információikat? Szerencse, hogy ebben a csodálatos magyar valóságban senki más nem megosztó, ha aszpartámmentes üdítők reklámozásáról van szó. Sem a botrányhősök, sem a prostiügybe keveredők, sem a családi gondjaikkal címlapokra kerülő celebek, de még a kábítószerfüggők sem. Sőt, azok sem tartoznak a „megosztó személyiség” kategóriába, akik ismert emberek (egykori) párjaként lettek celebek. Sztárok... Hát, nesze neked sztárvilág” – fogalmazott friss posztjában.

Mint hangsúlyozta, ha ez a hírnév ára, akkor köszöni szépen, nem kér belőle. 

Őszintén kérdezem tőletek, civilektől: nem megy fel bennetek a pumpa, amikor reggel hétkor, munkába igyekezve azt látjátok vagy halljátok, hogy xy celeb mit reklámoz annyi pénzért, ami a ti többhavi béretek ára?

Istenítsétek az orvosokat, tanárokat, kutatókat, az egyedülálló anyákat, azokat, akik tizenkét óráznak a gyártósoron vagy a kasszában, hogy az ilyen ostoba reklámok hatására megvehessétek azokat a termékeket, amiket üres flakonokból iszogatva reklámoznak az „idolok”. Ha az, hogy őszintén elmondom a véleményemet megosztóvá tesz és kigolyóznak a műsorkészítők ebből a sztárvilágnak nevezett bohózatból, akkor azt tudom mondani, hogy hála Istennek... Én a nép gyermeke vagyok, csak azt mondom ki, amit a közemberek gondolnak, nem cukormázas celeb vagyok, még ha ennek az is az ára, hogy nem kapok ilyen kiváló reklámajánlatokat” – írta a békéscsabai születésű egykori valóságshow szereplő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!