Exatlon Hungary - Videókkal

2022.01.20. 16:50

Zozóék közül kerül ki az egyik párbajozó

Ismét végjátékhoz érkezett az Exatlon Hungary All Stars.

Kempf Zozo

A végjáték első felvonásában, a kihívók már 4:2-re vezettek, amikor a gyulai bmx világbajnok, Kempf Zozora került a sor, hogy bizonyítsa rátermettségét Péterrel szemben. Ahogyan azt már megszokhattuk, a bajnok már a pálya elején maga mögé utasította a kéket játékosát. Az ügyességi feladatnál azonban a kihívó ledolgozta hátrányát és vezetést szerzett, majd meg is nyerte  a futamot.

Az első szettet ismét a kékek nyerték. A második szett legelső futamában Zozonak Bálinttal kellett megküzdenie. A két fiatalember rendkívüli gyorsasággal repült át az akadálypályán.  Az ügyességi feladatnál sorra döntötték le a bábukat. A szerencse azonban ezúttal is a kihívó mellé állt, pontot szerezve ezzel a kihívóknak. Ennek ellenére a bajnokok nyerték a második szettet, így következett a döntő.

A pirosak 2:0-as vezetésél a gyulai fiatalember ismét Bálinttal találkozott. A két fiú az akadálypályán nem bír egymással. Az ügyességi feladatnál Bálint azonban verhetetlen, így behúzták első pontjukat a kihívók is.

A végső futamot szintén a kék nyerték, így az egyik férfi bajnok játékosnak biztosan párbajoznia kell majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!