Felkészülési találkozó

2023.09.10. 17:05

Magyar–cseh: egyetlen helyen változtatott Rossi

Marco Rossi szövetségi kapitány egyetlen helyen változtatott a csütörtökön Belgrádban győztes magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatán: Nagy Ádám helyett Kalmár Zsolt kap lehetőséget vasárnap (ma) a csehek elleni barátságos találkozón – közölte az MTI.

MW

Marco Rossi szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján a telki edzőközpontban 2023. szeptember 9-én

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

Az 59. születésnapját szombaton ünneplő olasz szakvezető kapusként a várakozásoknak megfelelően Dibusz Dénesnek szavazott bizalmat, a védelmet pedig ismételten Lang Ádám, Willi Orbán és Szalai Attila alkotja. Rossi a támadó trión sem változtatott, azaz Szoboszlai Dominik és Sallai Roland segíti Varga Barnabást. 

A széleken ezúttal is Nego Loic és Kerkez Milos futballozik, védekező középpályásként pedig Styles Callum mellett ezúttal Kalmár Zsolt játszik részben azért, mert Nagy Ádámot sérülés miatt le kellett cserélni a szerbek ellen 2-1-re megnyert Eb-selejtezőn.

A magyar és a cseh csapat barátságos mérkőzése 18 órakor a horvát Igor Pajac sípjelére kezdődik a Puskás Arénában.

A magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata:
Dibusz - Lang, Orbán, Szalai A. - Nego, Kalmár, Styles, Kerkez - Sallai, Szoboszlai - Varga B.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában