Krimi

2024.04.13. 12:59

Halálos légibaleset: a földbe csapódott egy kisrepülő

A kisrepülő szombat délelőtt szenvedett végzetes balesetet.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: Jaromir Chalabala

Halálos légibaleset történt Ráckeresztúrnál – közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság szombat délben a police.hu-n. 

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központba szombat délelőtt bejelentés érkezett arról, hogy Martonvásár és Ráckeresztúr között egy sportrepülőgép eltűnt a radarképről. A gép roncsait a rendőrök mezőgazdasági területen találták meg. 

A balesetet következtében a légi járműben utazó két férfi a helyszínen meghalt. A rendőrség büntetőeljárás keretékben vizsgálja a baleset körülményeit.  

A gép egy szántóföldbe csapódott, erről mesélt a Metropolnak egy martonvásári férfi:

Hallottuk a mentősök meg a tűzoltók hangját, aztán jött a mentőhelikopter is. Nem tudtuk, mi történhetett, mert nem láttunk semmit, szerencsére arrébb volt a lakott résztől

– mesélte a férfi, majd egy másik hozzátette, hogy a repülő a főutat elkerülte, mivel ő mikor a baleset történt az úton autózott és ott nem vett észre semmit:

Lehet, hogy utolsó pillanatban sok ember életét mentette meg azzal, hogy szántóföldre zuhant, nagyon sajnáljuk szegényt

– mondta a másik férfi. 


 Borítókép: illusztráció

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában