Krimi

2023.01.16. 06:30

Megszólalt a késelésben elhunyt rendőr által megmentett asszony (videó)

Az idős hölgy kinyilvánította együttérzését Baumann Péter hozzátartozói felé.

Forrás: Bors

Mint K. Mária elmondta,  Sz. Szilárd először üvöltözni kezdett, hogy démonok járják a társasházat, majd valamennyi szomszédjához bezörgetett, hogy figyelmeztesse őket a „veszélyre”. Végül a nyolcvanas éveiben járó Mária ajtajához ért, ahol már eszeveszett őrjöngésbe kezdett. Az idős nőhöz mindenképpen be akart jutni, ezért betörte a nyílászárót. 

A szomszédok időközben értesítették a rendőrséget. Az egyenruhások perceken belül a helyszínre értek. Előzetesen nem tűnt számukra különösebben veszélyesnek a helyszín, hiszen a munkájukból adódóan rendszeresen kell őrjöngőket megfékezniük. Sz. Szilárd azonban egy késsel rájuk támadt: Baumann Pétert szíven szúrta, két társát pedig megsebesítette.

A 29 éves Péter a kórházban veszítette életét, kollégáit a hírek szerint már hazaengedték az orvosok. K. Mária rövid nyilatkozatot adott a Borsnak, az arcát vállalva nem kívánt szerepelni.

„Soha nem bántottam senkit – kezdte napokkal később is a történtek hatása alatt álló asszony. – Én nem tehetek róla, nagyon sajnálom. Szép, fiatal férfi volt – mondta Mária, majd elmesélte, mit csinált éppen, amikor Sz. Szilárd be akart hozzá hatolni.

– Feküdtem az ágyban, amikor az ajtót betörte” – magyarázta, és hozzátette: súlyos beteg, és mindkét lába helyén protézis van – derül ki a Bors cikkéből. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában