Bulvár-celeb

2024.01.13. 05:50

Beindult a találgatás: Jákob Zoltán fiatal szőke szépséggel rázza magát egy videóban

"Ő az új barátnőd?" - záporoznak a kommentek.

MW

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Magyarország egyik leggazdagabb emberének legtöbben a komoly üzletemberi oldalát ismerik, ám a TikTok-on most megmutatta a laza oldalát is. A legutóbbi videójában azonban nem csak ez szúrt szemet a kommentelőknek… A népszerű videómegosztó oldalon gyakori, hogy egy sok évvel ezelőtti zenét vesznek elő, és arra valaki látványos mozdulatokkal táncol – amit aztán tsok ezer másik felhasználó utánoz. 

Ehhez a trendhez csatlakozott "Mr. Géllakk", ráadásul nem egyedül. A videó leírásából kiderül, egy Noémi nevű csinos lánnyal bolondozik, a találgatások pedig rögtön beindultak. Néhányan az üzletember lányának hitték a hölgyet, a legtöbben mégis inkább szerelmi szálat sejtenek, be is indult a kommentáradat:

Ő az új barátnőd? 

"A barátnőd, Zoli?" 

"Aranyosak vagytok, nagyon jól áll neked a bolondozás." 

Egyelőre nem derült ki, hogy ki a titokzatos hölgy, mint ahogy azt sem tudni biztosan, hogy Zoli szíve foglalt-e éppen. A Nagy Ő című műsorban ugyanis hiába kereste a szerelmet. Hogy mit mondott róla a műsort megnyerő Betti, kiderül a Bors cikkéből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában