Bulvár-celeb

2024.01.06. 12:15

Amit eddig nem tudtunk Andy Vajnáról: döbbenetes dolgokat árult el Vajna Timi sógora

Visváder Tamás olyasmiről rántotta le a leplet, hogy leesik az állunk.

MW

Andy Vajna szokatlan oldalát világította meg a vallomás

Forrás: Ripost

Andy az a személy volt szerintem, nemcsak nekem, akit pillanatok alatt és nagyon könnyen lehetett szeretni. Viszont szeretet adni szerintem nem tudott szinte senkinek. Őszinte leszek, én egy embert láttam, akit igazán szeretett, az Timi

- mondta Tamás, aki Hevesi Tamás podcast műsorában elmesélte azt is, hogy volt azonban olyan oldala a producernek, amiért nagyon is szerethető volt. 

"Elmentünk egyszer egy étterembe, és én nem eszek cukrot, mert inzulinrezisztens vagyok, nem eszek lisztet, és ő mindig mondta, hogy ez f*szság! 

De ha ő előbb odaért az étterembe, már megrendelte nekem az ennivalót. Nekem ez olyan jó érzés volt, mert én nem voltam neki senkije, rokona se. Lilla a sógornője volt, de én senkije nem voltam. 

És ezek olyan jó dolgok voltak, hogy ő ezeket megjegyezte" - emlékezett vissza a fiatal üzletember.

Palácsik Lilla és Visváder Tamás
Forrás:  Bors

Tamás szerint azonban, ha kölcsönös szeretet igénylő dolgokról volt szó, egészen más volt a helyzet.

"Akkor fejeztem be az alapdiplomám és mentem a mesterre. «Jó nagy f*sz vagy!» - mondta Andy. És mondom, miért? «Mert az élethez nem kell a diploma, hülyeség, csak azért mész oda, mert nem akarsz dolgozni.» Meg sem akarta érteni, nekem ez miért fontos" - mondta el Tamás, akit elmondása szerint Andy inspirált, és sok tanítást kapott tőle az életvitele által - írja cikkében a Bors. 

Kimondom, bármennyire is nem szép dolog: én nem vágyom olyan nagy vagyonra, amilyen neki volt. Mert én azt láttam rajta, hogy a pénz nem boldogít

- fogalmazott az üzletember.

Tamás hozzátette, nem tudták, hogy Andy Vajna beteg. Előtte karácsonykor is elmondta, hogy ő 120 évig fog élni, és ők ezt elhitték neki. Nem kereste az idős emberek társaságát, mert nem akarta azt hallgatni, hogy kinek mi és hol fáj. Fiatalokkal szerette körülvenni magát, olykor fiatalosabb gondolkodása volt, mint Palácsik Lillának és férjének.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában