Bulvár-celeb

2023.08.06. 14:00

Gondolta volna? 5 magyar celeb, akikről csak sejtettük, hogy mesés pénzeket kaszálnak

A számok magukért beszélnek.

MW

Forrás: TV2

Több száz milliós profittal dicsekedhetnek a magyar celebek, az alábbiakban megmutatjuk, hogy a közelmúltban kik tudtak a legnagyobbat tudott dobbantani az üzleti eredményességben. A Forbes magazin friss összeállítása a hírességek pénzteremtő képességét vizsgálta - írja a Magyar Nemzet. 

Majoros Péter „Majka” 

Főcége, a Dyma MM Kft. a tavaly decemberben zárult üzleti évében megdöntötte 2019-es rekordbevételét. 

A rapper vállalata 384 millió forintot hozott a konyhára. 

Ez jelentős javulás a tavalyelőtti, 302 milliós évhez képest, ám az infláció a tévéműsorok gyártsával foglakozó céget is érinti: a 2021-es, 84 millió forintos profit az árbevétel növekedésének ellenére 78 millió forintra csökkent 2022-re. Az ok a ráfordítások jelentős megugrása, Majkáék tavalyelőtt  192 millió forintot költöttek, tavaly viszont már  276 milliót.

Forrás: Tv2

Sebestyén Balázs 

A műsorvezető még Majkánál is nagyobb eredményt tud felmutatni. Cége, a főtevékenységeként rádióműsor-szolgáltatással foglalkozó Phova Kft. idén, szintén rekordot döntve, 

a tavalyi, 316 millió forintos bevételét duzzasztotta 503 millió forintra.

Rúzsa Magdi 

Az énekesnő Plagiguel Művészeti Szolgáltató Kft.-jének az árbevétele csökkent, azonban ez annak is betudható, hogy a hármasikrek mellett kevesebb munkát vállalt. 

De így is 170 milliós árbevételre tett szert 2022-ben, az adózott eredménye pedig 48 millió forint, sőt év végére a cég 55 millió forintos eredménytartalékot is kitermelt.

Fotó: Vasvári Tamás / MTI

Kasza Tibi és Ördög Nóra is az élbolyban

A Voiceforce Kft.-t Ördög Nóra a férjével, Nánási Pállal vezeti, a cég bevételének az egyik fele korábban a Nekem a Balaton-os kiskereskedelmi tevékenységből, másik fele pedig a szponzorációkból származott. 

A 2021-es, 314 millió forintos árbevétel után már látni a sztárok közül az első nagyobb visszaesést: 2022-ben 246 millióra csökkent a bevételük. Ördög Nóra saját szépségipari márkát is létrehozott a Helia-D-vel együttműködve 2022 szeptemberében dobták piacra. 

Az erre alapított közös vállalkozás, a Helia-D & Nóra Kft. annak ellenére nyitott 94 millió forintos árbevétellel és 18 milliós adózott eredménnyel, hogy tavaly még szinte alig, összesen négy hónapot volt a piacon a márka.

 

Forrás: TV2

Kasza Tibi feleségével és testvérével közös cége, a Manker Beauty Kft. internetes csomagküldőként forgalmazza a műsorvezető italporait és fogyást serkentő tablettáit. 

A Manker Beauty 2021-ben 783 millió forint profitot hozott a konyhára, amiből 780-at fel is vettek a tulajdonosok. Kasza részesedése 51 százalék, így vélhetően ennek kicsivel több mint a fele nála landolhatott. 

Kaszáék nem lassítanak: döbbenetes növekedési ütemmel tavaly már 4,68 milliárd forint volt a Manker Beauty árbevétele.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában