Bulvár-celeb

2023.08.08. 05:00

„Gáz vagy nagyon” – már megint támadják Kulcsár Edinát

Kiakadtak azon, ahogy a félmilliót érő babakocsijukat mutogatja.

MW

Forrás: TV2

Kulcsár Edina rendszerint sokakat megmozgató internetes tartalmakat gyárt, de nem feltétlenül pozitív értelemben. A sztárok ugyanis sokszor olyan terméket reklámoznak, ami nem az átlagember pénztárcájának való – a szépségkirálynő pedig most is éppen így tett.

Merj kitűnni a tömegből! Számomra ezt az üzenetet hordozza a babakocsink

– kezdi posztját Edina, ami ide kattintva olvasható el.

„Mindig is szerettem azokat az embereket, akik megjelenésükkel ki tudták nyilvánítani az egyéniségüket. Volt idő, hogy csak csendben rajongtam értük, miközben valahol én magam is szívesen viseltem volna nem szokványos dolgokat, csak féltem, hogy megszólnak miatta. Ilyenkor még erősen dolgozott bennem a megfelelési kényszer, de mára ezt már magam mögött hagytam, ami a babakocsinkon szerintem teljes mértékben megmutatkozik! Persze a megjelenésén túl, számtalan előnye van, de holnap egy sztoris videóban megmutatom” – fogalmazott Edina a 490 890 forintot érő babakocsi kapcsán. 

Fotó: Bánkúti Sándor / Forrás: Ripost

A kommentelők persze rögtön véleményt formáltak a posztról, és nem kímélték Edinát:

Tudással és értékteremtéssel kitűnni. Az valami. De egy babakocsival?

„Értem én, hogy ki kell tűnni a tömegből, de azért ez már túlzás szerintem. Mitől tud a te babakocsid többet, ami drágább a többi babakocsitól, de viszont ugyanazt a funkciót tudja, mint sok más babakocsi, ami olcsóbb, de viszont ugyanazt a funkciót tudja, mint a drágább? A gyerek kb. 2 éves, max. 3 éves korig használja. Az oké, hogy divatosabb, de szerintem ez már hivalkodás. Legtöbb átlag ember nem nagyon engedheti meg magának, hogy drága babakocsit vegyen a gyerekének.”

„Ha annyira gazdagok vagytok, nem felvágni kéne vele, hanem mondjuk adakozni. Gáz vagy nagyon.”

„Ízléstelen egy babakocsi.” 

Korábban már Berki Mazsi is előrukkolt egy  luxusbabakocsival, őt kevésbé találták meg a kommentelők. De hogy mit is írt, kiderül a Bors cikkéből. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában