Bulvár-celeb

2023.07.04. 13:50

Szívszorító, amit Liptai Claudia sok év után bevallott

Képtelen kimenni a temetőbe.

Forrás: Utazás a lelked körül

A műsorvezető Peller Mariann, Utazás a lelked körül című műsorának volt a vendége, amikor őszintén beszélt legintimebb érzéseiről is azokkal a lelki fájdalmakkal kapcsolatban, amik az elmúlt években érték.

Bevallotta, édesanyja halála után fokozatosan egyre jobban kezdett hinni a sprituális dolgokban, elment például családállításra is, ami megrázó és felemelő élmény és tapsztalat volt a számára. Elárulta, mibe kapszkodott, amikor élete legnagyobb vesztesége érte.

„Nem jó szó, hogy irigység, de kicsit ezt érzem azok iránt, akik képesek hinni abban, hogy az élet itt nem ér véget. 

Számomra a mai napig az a legnagyobb fájdalom, hogy nem tudom megölelni, rettegek, hogy elfelejtem az arcát, az illatát. Hogy itt véget ért… Nagyon sokszor, például Marci születésekor próbáltam azt hinni, hogy anyukám és Ádám apukája küldte a gyereket, hogy legyen valami új. Sokan Marciban anyu arcát látják, és ilyenkor van az emberben egy jó érzés, hogy akkor most egy kicsit őt visszakapom.”

A temetőbe lehetséges, hogy éppen ezért, képtelen kimenni:

Panka sokkal spirituálisabb, mint én. Ő nagyon komolyan az. Az apja halálával aztán végképp. Neki nagyon erős hite van, nagyon sokat beszélget az apjával. Amíg én, ezt 

 

őszintén bevallom, soha nem voltam anyukám sírjánál a temetése óta, mert számomra ez feldolgozhatatlan fájdalmas dolog, és a Karcsi sírjánál sem voltam. 

 

Panka viszont kijár”

 – mondta el Peller Mariannak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában