Bulvár-celeb

2023.07.24. 01:25

Nyaralás közben került orvoshoz, azonnal műteni kellett a magyar színésznőt

Hatalmas fájdalmai voltak.

Budapest, 2013. április 22. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

A nyüzsgő fővárostól távol, egy meseszép tó mellé utazott Trokán Anna. A népszerű magyar színésznő szerette volna kipihenni az elmúlt hónapok fáradtságát. Élvezte a csendet, jókat futott, olvasott, főleg, hogy egyedül volt és kapott pár nap kimenőt a családjától.

Mígnem úgy begyulladt az ínye, hogy őrjítő fájdalmat érzett és nagyon bedagadt az arca. Végül nem látott más megoldást, felkereste a szállásukhoz legközelebbi fogorvosi ügyeletet. A szakember közölte vele a rossz hírt, meg kell műteni, fel kell nyitni az ínyét. Trokán Péter lánya nem tehetett mást, kés alá feküdt.

 

Amikor a pár napos, gyerekmentes nyaralásodból az utolsó napodat elveszi egy durva ínygyulladás… Irány az orvos, kisműtét

 

– írta ki közösségi oldalára.

Instagram-oldalán a beavatkozás után eltorzult fejjel jelentkezett be, mutatva, hogy még alig bír beszélni és dagadt az arca is. Azt is elárulta, hogy a kisebb operáció jól sikerült, megmentette őt egy nagyobb bajtól - írja a Metropol.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában