Bulvár-celeb

2023.05.19. 08:05

Dolly végre elmondta, valójában miért szűnt meg a Hungária

Törvényszerű volt, hogy vége lett, de máig sajálja.

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

Közelgő születésnapja alkalmából Dollyt köszönti következő tematikus hétvégéjén a Dankó Rádió május 20-án és 21-én. Az eMeRTon-díjas énekesnő számos dalával várja hallgatóit a magyar zene rádiója, a Jó pihenést! és a Szív küldi szívnek szívesen című műsorokban hallható exkluzív interjúban Dolly felidézi karrierje fontos állomásait és részletezi, mi vezetett a Hungária feloszlásához - írja az Origo.

„Nagyon sokan rákérdeztek már, hogy miért szűnt meg a Hungária – kezdte Dolly a Dankó Rádió Jó pihenést! című műsorában. Az az igazság, hogy 

ebben az együttesben hat dudás volt, és mint tudjuk, két dudás sem nagyon fér meg egy csárdában hát még hat. Törvényszerű volt tehát, hogy ennek vége kellett, hogy legyen, sajnos."

A Hungária együttes feloszlása után 1983-ban megszületett meg a Dolly Roll formáció. A csapattal nagy sikereket értek el, felléptek többek közt Ausztriában, Németországban, Bulgáriában, Szlovákiában, Lengyelországban és Olaszországban is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában