Bajban vannak a belgák

A belga labdarúgó-válogatott egyik legnagyobb sztárja, Romelu Lukaku nem épült fel sérüléséből, így a belgák az Inter csatára nélkül lépnek pályára vb első két csoportmeccsén.

Fotó: Shutterstock illusztráció

A belga sajtó megerősítette, hogy a 29 éves sztárcsatár a Kanada és a Marokkó elleni csoportmeccsekről biztosan lemarad. Az Inter támadója augusztus végén sérült meg, majd két hónap kihagyás után kezdte újra az edzéseket, játszott is, de ismét combizomfájdalmakra panaszkodott.

Roberto Martinez szövetségi kapitánynak fejtörést okozott, mit tegyen egyik legnagyobb sztárjával, végül úgy döntött, akkor is kiviszi a katari vb-re, ha Lukaku csak az utolsó csoportmeccsen léphet pályára.

A 2018-as tornán ezüstérmes horvát válogatott elleni csoportrangadót csak december 1-jén játsszák a belgák, ám jelenleg még az sem teljesen biztos, hogy Lukaku addigra felépül.

A végső győzelemre is esélyesnek tartott belga válogatott az F csoportban szerepel, első meccsét november 23-án Kanada ellen játssza a világbajnokságon – adta hírül az origo.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!