továbbjutás

2018.06.28. 11:12

A padlón koppant az amerikai zsűri álla a magyar lány produkciójától

Vajda Vivien az America's Got Talent légmarconább ítészeit is lenyűgözte.

Bár az amerikaiakról köztudott, hogy a kelleténél gyakrabban kiáltják szinte bármilyen dologra, hogy „It's amazing!” vagyis: ez elképesztő!) Vajda Vivien produkcióját látva nem nagyon tudunk elképzelni más reakciót.

Amikor a Magyarországon is ismert Got Talent tehetségkutató műsor amerikai változatának színpadára besétált egy lány egy szem ugrókötéllel a kezében, csodálkozó tekintetek fogadták. A kritikus beszólásairól ismert zsűritag, Simon Cowell egy lekicsinylő szemforgatással jelezte rosszallását, kollégája, a színész-műsorvezető Howie Mandel pedig kerek-perec Viviennek szegezte a kérdést:

tényleg komolyan gondolja-e, hogy ugrókötelezéssel akarja megnyerni a műsort?

A szombathelyi lány azonban a fődíjra utalva frappánsan visszavágott: „Persze! Ki ne akarna nyerni egymillió dollárt?!

Bár a lány határozott fellépése máris elérte a célját, a java csak ezután következett.

Az ugróköteles világbajnok lány ugyanis olyan gyakorlatokat mutatott be, amelyektől nemcsak a zsűrinek, de a közönségnek is leesett az álla.

A tomboló sikert követően a kezdetben fanyalgó zsűri természetesen megkövette Vivient. Mel B állva tapsolt, Cowell pedig kijelentette: éppen az ilyen produkciók miatt örül annak, hogy a Got Talent nem kizárólag énekeseket kutató műsor.

Ezek után nem meglepő, Vajda Vivien négy igennel jutott tovább a műsor következő fordulójába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!