Digitália

2023.09.02. 06:00

Eszébe jutott már, hogy egy készüléken kétszer indítja el ugyanazt a játékot?

Itt nem csupán a képernyő megosztásáról, hanem az interaktivitás új formájáról van szó.

MW

Forrás: YouTube

Austin Evans, az egyik legnépszerűbb tech és videójáték influenszer teljesen őrült és egyedi játékélményt talált ki a Parallel Space, azaz párhuzamos tér funkcióval.

A Wild Rifttel játszott a Honor Magic V2-n úgy, hogy egyszerre irányított két külön karaktert, így győzve le a rivális csapatot. Evans hozzátette a videóban azt is, hogy a Honor Magic V2 lehet az eddigi legjobban összerakott telefon, amivel valaha találkozott.

A párhuzamos tér funkcióval egyszerre lehet egy képernyőn futtatni úgy appokat, mintha két külön készüléken indítanánk el őket. A két tér úgy futtatja az alkalmazásokat, hogy azok nem hatnak egymásra. Ez nem csak adatbiztonsági szempontból fontos, hanem új irányt kínál arra vonatkozóan, hogy miként léphetnek interakcióba a jövőben az emberek és az eszközök.

A tegnap megnyílt IFA 2023-as „Nyiss a holnapra" című nyitóelőadáson George Zhao, a Honor vezérigazgatója árul majd el többet ezekről az innovatív interakciókról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!