Szarvas Péter

Úszás / 2 hete
Verasztó Lajos
Támogatást adott át a siketlimpiára utazó békéscsabai Zsilinszky Orsolya úszónak csütörtökön délelőtt Szarvas Péter polgármester és Bíró Csaba, az önkormányzat szakbizottsági elnöke.
KORASZÜLÖTTMENTŐ / 3 hete
L. B.
Hárommillió forint támogatást nyújt a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány számára a közgyűlés döntése alapján Békéscsaba – mondta a keddi sajtótájékoztatón Szarvas Péter polgármester, hozzátéve, ez egy igen komoly összeg.
1 hónapja
Kormányos Emese, Fotó: Lehoczky Péter
Finnország nagykövete, Petri Tuomi-Nikula bemutatkozó, udvariassági látogatást tett kedden Békéscsabán. Az idei év jeles alkalom a finnek életében, hiszen most száz éve, hogy független az országuk. Július közepén a város vezetéséből delegáció utazik ki, hogy megünnepeljék az alkalmat. Békéscsabának van korábbi kötődése is Finnországhoz, hiszen Mikkeli a testvérvárosunk.
1 hónapja
L. V., Fotó: Imre György
A magyarság egyik legfájóbb történelmi pillanatára emlékeztek csütörtök délután a békéscsabai Trianon–emlékműnél.
1 hónapja
Suki Zoltán, Fotó: Imre György
Komoly szerepet szán a kínai-magyar gazdasági kapcsolatok élénkítésében Békéscsabának a Kínai Kommunista Párt Ninghai megyei főjegyzője és Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere. A ninghai-i küldöttség hétfőn járt a megyeszékhelyen, ahol megnézték a város nevezetességeit, majd egy fogadáson beszéltek a lehetséges együttműködésekről.

Legolvasottabb

1
Megyei bűnügyi rejtélyek: Farkas Helga és Szathmáry Niki ügye
2
Mezőkovácsházi mentős mentette meg a nőket, akikbe villám csapott a Körösnél
3
És akkor Gyomaendrődöt elmosta az eső
4
Olajtartályok gyulladtak ki Ecsegfalván, kilenc város tűzoltói oltották a lángokat
5
Autók törtek Békésnél, szalagkorlátnak vágódott az egyik
Labdarúgás
Új edzők a felnőtteknél és az ifiknél is Tarcsán
vizes vb / 41 perce
Kapás döntős, Késely 9. lett 800 méter gyorson
Mindkét magyar a harmadik előfutamban állt rajtkőre.
Gyász
Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva Párducz Béla férj, gyermekei: László és Oszkár, unokái: László és Levente, menye: Andrea tudatja, hogy Párducz (Dobrotka) Piroska (Ada, 1929.december 11. - Gyula, 2017.július 13.) életének 88. évében tiszta szent lélekkel visszaadta lelkét Teremtőjének. Szeretett halottunktól 2017. július 27-én 19 órakor veszünk végső búcsút, kísérjük utolsó útjára az Adai római katolikus temetőben. 2017. július 27. - 7.30 Csíksomlyói kegytemplom és kolostor - Lelki üdvéért szentmise 2017. július 28. - 8.00 Szentháromság katolikus templom, Ada - Temetési szentmise 2017. augusztus 3. - 16.00 Nádi Nagyboldogasszony Plébániatemplom, Gyula - Lelki üdvéért szentmise Szerető családja
"Tiéd a csend, a nyugalom, Miénk a könny, a fájdalom." GYÁSZHÍR Fájó szívvel tudatjuk, hogy Arató Béla nyugalmazott őrnagy Gyula, Mágocsy u. 2. szám alatti lakos 2017. július 25-én, 88 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2017. július 31-én 11 órakor lesz Gyulán, a Dobozi úti református temetőben. Ezúton köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A gyászoló család
Vagyon / 3 órája
Néhány órára lecsúszott a trónról, de már ismét Bill Gates a világ leggazdagabb embere
Méltatás / 4 órája
Az EYOF az utánpótlás idei legfontosabb eseménye
Felújítás / 6 órája
Megtámasztották az egri minaretet
ott vagyunk / 15 órája
Döntőben a férfi pólósok!
vizes vb – úszás / 17 órája
Eredmények a csütörtöki úszóknál
megvan a második / 18 órája
Hosszú bronzérmet szerzett