Beol(va)show

2008.06.30. 08:50

Hőségválság

Alakult egy új párt, Árpádsávosra borotvált, rasta jobbos romák szervezete, nevük egyelőre még nincs, a névváltozatokra a www.mindenkitmegba**unk.hu oldalon lehet szavazni. A játékosok közt kisorsolnak egy nagy pohár Molotov-koktélt, citrommal és sok jéggel.

Hartay Csaba

Közben meg támad a nyár, kajak kánikula, legszívesebben beborulnék a vízbe, felhevült testtel, letompult aggyal. Senki sem számított a hirtelen kánikulára, fel is van háborodva a lakosság, hogy júliusban meleg van, ilyet még nem szeretkeztek, csak hogy a szalonképesebb kifejezést használjam. Válság van a strandokon is, hőség- és sörválság, a naplopó munkakerülők keserű pofával isszák a szájsértően hideg italokat.

A metróépítők csapata megveri a németeket, előidézve ezzel az összeurópai válságot. Válságban van Bugyánszki Erzsike néni és Gembölyő Bandi bácsi is, a hőmérséklettel szinkronban emelkednek a benzin- és gázolajárak, ne járjunk autóval, ne járjunk gyalog, ne járjunk! Senki ne menjen sehová, maradjon otthon, telefonáljon be, szavazzon, javítsa a statisztikát, ne legyen olyan, hogy „bizonytalan, nem szavazna”, nem a fenét, őszre a parlamentben akarom látni a szakértői kormányt.

Bugyánszki Erzsébet miniszterelnök asszony, Gembölyő András Ombducman (omb kövér ember), plusz a kedves szomszédok. Tereljük már be a parlamentbe az Árpádsávosra borotvált, rasta jobbos romák szervezetét, tehetséges gyerekek is vannak a bandában, kisebb balhék fiatalkorban, Tököl, pöcsöl, de nem szarakodik, vágod. 

Milyen régen írtam már, hiányzott a sok barát: Nyunyi, Putyuka, Genyuska, Tetike és Mumó.

Nincs is annál szívmelengetőbb, amikor névtelenül közelednek az ember felé, szívesen összeköltöznék néhány no name hozzászólóval, el is tartanálak benneteket, ha nem gond, ne haragudjatok már, hogy nem haragszom. Szóval hiányzott a sok hozzászólás, mindig büszkeséggel tölt el, ha valaki névtelenül elküld az anyámba, szívesen venném, ha éjjel felcsörgetnétek, sokszor olyan magányos vagyok. Jöhet a féltégla is az ablakomon keresztül, inkább, minthogy felém se nézzenek. 

Merjünk nagyok és kövérek lenni, pacalos lángost ide, és rendezzünk kapásból Olimpiát meg vébét meg Eb-t, meg vissza az SZTK-t, a retro a divat. Rendezzünk Világmindenség-bajnokságot, de csak itt, Békés Megyében, merjünk tahók lenni, vállaljuk fel, hogy barmok vagyunk, minket ne sértegessenek a szőrös talpú osztrákok és németek! 

Alapítsunk kis komcsi-köröket, ha a Fidesz kerül hatalomra, ne legyünk széjjel, találkozzunk kocsmákban, váltogassuk meg a világot, apránként, kis kortyokkal. Csapjuk oda az asztalra, nem eztet ígértétek, hazug, csaló kormány, ide nekünk a pénzt, segély akarunk, tiszteletdíj és vissza nem térítendő hitel kell! Eleget dolgoztak a szüleink a régi rendszerben, gürizzenek a többi uniós országok balekjai, tartsanak el minket, mert ez nekünk jár! Azért szavaztunk rátok, mert jól akarunk élni, azonnali anyagi segítséget várunk, mert ha nem, Molotov koktéllá változtatjuk Magyarország állóvizeit, nem vicc, a Balatonnal indítunk! 

Kedves mindenkori kormány! Várjuk a rendszeresített, versenyképes támogatásokat, mert élni akarunk, élni, szórakozni és boldogan kacarászni, nem akarunk több szenvedést, élni akarunk, tanulás, munka és felelősség nélkül, természetesen.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!