nyílt nap

2019.02.22. 17:30

Diákok lepték el a gyomaendrődi hivatalt

Három iskola végzős diákjai látogattak el pénteken a Gyomaendrődi Járási Hivatal nyílt napjára, ahol a délelőtt folyamán tájékoztatást kaphattak a hivatal tevékenységéről, valamint megismerhették a közigazgatás területén felmerülő ügyintézési formákat.

B. A.

A programon – melyet 2015 óta minden évben megrendeznek – a Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és a Bethlen Gábor Mezőgazdasági Szakgimnázium tanulói mellett a Gyulai SZC Dévaványai Szakgimnáziumának végzősei, összesen közel százan vettek részt.

A diákokat dr. Pacsika György hivatalvezető köszöntötte, aki első körben a járási hivatal szervezeti felépítését és tevékenységét vázolta fel a diákoknak. Mint mondta, mindig is nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a fiatalokat megszólítsák. Úgy fogalmazott, egy ilyen nyílt nap remek lehetőséget ad arra, hogy a diákok megismerjék, hogyan zajlik a mindennapi hatósági munka, mellyel a jövőben kivétel nélkül szinte mindannyian találkozni fognak. A fiatalok ezt követően négy csoportra osztva körforgásszerűen látogatták meg a hivatali osztályokat.

A foglalkoztatási osztályt is bejárták a diákok /A szerző felvétele/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!