Zene

2005.09.12. 14:55

Második klipjét forgatja a Deja-Vu!

A békéscsabai Deja-Vu együttes már visszatérő fellépőnek számít a Frankó Fesztiválok színpadán, és nem volt ez másképpen a legutóbbi, szeptember 2-án megrendezett bulin sem, a Városi Sportcsarnokban. A csapat teltházas közönség előtt énekelte el legújabb számait és feldolgozásait, és elárulták: az utóbbi időben kissé felgyorsult az életük, sikert sikerre halmoznak, majd’ minden hétvégén fellépésre hivatalosak, és lassan „kinövik” Békéscsabát.

Orvos Hajnal

Éva már a harmadik

A Szabadkígyóson élő Makó Éva már a harmadik énekes a csapatban, és fiatal kora ellenére már a színpadon is otthonosan érzi magát, hiszen 2002 novemberétől a békéscsabai Deja Vu együttes énekesnője és vokálosa. Boldog, hogy ebben az együttesben énekelhet és a továbbiakban is ezen a pályán szeretne maradni.

Éva elmondta magáról, hogy feltűnően szeret öltözködni, de elsősorban a hangulatától teszi függővé ruhadarabjai kiválasztását. Kedveli a sportos, elegáns és extrém ruhákat, a színpadi fellépések során mindig ügyel arra, hogy stílusos és csinos legyen.

Legkedvesebb élményei között szerepelnek azok az ének-versenyek , ahol első helyezéseket ért el. Kiemelte azt a négy évvel ezelőtti iskolai kifutó versenyt is, amelyen a Titanic betétdalával nagy sikert aratott.

A közelmúltban megjelent első albumuk is, a rajongók pedig már régóta tudják, hogy Rossz lány című daluk klipje hónapok óta fut a Viva TV-n.

Egy-két változás is beállt az csapat háza táján: a két frontember, Fazekas Feri (dalszöveg, ének), Felföldi Zsolti (szintetizátor, zene) és az énekesnő Makó Évi mellett új taggal bővült a trió, a billenytűs Juhász György személyében, aki előtt nem ismeretlen a színpad, hiszen korábban egy másik békéscsabai együttesnek is tagja volt.

A Deja-Vu tagjainak egybehangzó véleménye szerint a Frankó Fesztivál Békéscsaba egyik legszínvonalasabb szórakoztató rendezvénye, éppen ezért megtiszteltetésnek veszik, hogy mindegyik alkalommal felkérést kapnak.

Közönségük is nagyon hálás, zenéjüket nagy-nagy szeretet övezi, ez pedig különösen nagy motiváló erő ahhoz, hogy második albumuk is elkészüljön és megjelenjen. Következő klipjük terve is alakul már, továbbá Spigi Boy közreműködésével a Remény és a Sodor a szél számok remixes változatán dolgoznak jelenleg.

Éva elmondta magáról, hogy feltűnően szeret öltözködni, de elsősorban a hangulatától teszi függővé ruhadarabjai kiválasztását. Kedveli a sportos, elegáns és extrém ruhákat, a színpadi fellépések során mindig ügyel arra, hogy stílusos és csinos legyen.

Legkedvesebb élményei között szerepelnek azok az ének-versenyek , ahol első helyezéseket ért el. Kiemelte azt a négy évvel ezelőtti iskolai kifutó versenyt is, amelyen a Titanic betétdalával nagy sikert aratott. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!