Tündérszépek

2022.09.03. 17:19

A szabolcsi szépség tudja, mi a fontos az életben

Tóth Andrea Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét képviseli a Tündérszépek országos döntőjében.

Sz. A.

Tóth Andrea Nyíregyházáról jutott be a Tündérszépek országos döntőjébe

A húszéves nyíregyházi lány szerint sokan felszínesnek tartják a szépségversenyeket, holott komoly munkát tesznek bele a résztvevők. Ő is mindent megtett azért a felkészülés során azért, hogy ő képviselhesse Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét a Tündérszépek döntőjében. Vallja:

küzdj, fejlődj és az élet visszaigazol téged!

Ő is azért jelentkezett országos versenyünkre, mert fejlődni akart. A bájos szőke szépség egyébként a Debreceni Egyetemen tanul, kommunikáció és médiatudomány szakon. Mint mondja, szerinte bárhol is helyezkedik majd el, mindenhol szükség van a kommunikációra. Ő saját magát rendezvényszervezői, lakberendező vagy valamilyen művészeti területen képzeli el egyébként a jövőben, és szeretné a megszerzett tudás segítségével összehozni az embereket. 

− A szépség szubjektív. Szerintem egy nő akkor szép, ha a belső tulajdonságait is megmutatja, és nem másokhoz akar hasonlítani −  osztotta meg velünk véleményét Andi, aki a minőségi időben és a személyes kapcsolatokban hisz, ezek élete meghatározó részei. 

Andi a Szon.hu-nak a közelmúltban úgy fogalmazott: felelősség és egyben megtiszteltetés, hogy ő képviselheti a megyét a legszebbek között, de természetesen kíváncsian várja, mit hoz a jövő. Megtudtuk: rengeteget készült, hogy jó  formában legyen és jól sikerüljenek a képei, és most úgy érzi, végre elég magabiztos ahhoz, hogy részt vegyen egy szépségversenyen. Abban pedig, hogy a legjobb formáját hozza, kiváló segítői lesznek. Háziasszony-mentorunk, Kárpáti Rebeka 2013-as Miss Universe Hungary, valamint két mentortársa, a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, és a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!