tündérszépek 2021

2021.03.23. 13:59

Egy lépéssel közelebb a koronához: ők négyen jutottak a regionális fordulóba

Vízválasztóhoz érkezett tízmilliós összdíjazású szépségversenyünk, a Tündérszépek 2021, hétfőn éjfélkor ugyanis lezárult az online közönségszavazás, ezzel együtt a verseny első, megyei fordulója is.

T.N.

Olvasóink ismét nem tétlenkedtek, egészen az utolsó pillanatig éltek a lehetőséggel és támogatták kedvenceiket, így rendkívül feszített küzdelem alakult ki a közönségdíjas helyért. A leadott értékelések alapján 6.69 szavazati aránnyal a 19 éves gyulai Szombati Tímea jutott tovább.

Az olvasói voksolások lezárást követően kedden – Liszi Melinda színművésznővel és Szeverényi Dani mesterfodrásszal felvértezve – összeült a Beol.hu és a Békés Megyei Hírlap szerkesztőségének zsűrije, hogy további három szépségnek biztosítsanak lehetőséget a regionális fordulóban. Nehéz döntés állt az ítészek előtt, hiszen mindenkinek megvolt a maga kedvence.

Liszi Melinda számára fontos, hogy valamifajta személyiséget tükröző kisugárzása legyen a fotóknak.

– Én nem a fotós által beállított klasszikus modellképek alapján zsűriztem a lányokat, sokkal inkább a természetesség és a báj fogott meg. Nyilván a nőies testalkat is fontos szempont, de alapvetően inkább azt figyeltem, hogy önmagával is legyen harmóniában. Az általam kiválasztott három lány a saját személyiségével próbált hatni. Emellett a kisugárzás is nagyon fontos, mert ha valaki izgalmas, akkor az megfogja az embert a fotókon keresztül is. Hiába van valaki a legszínesebb ruhában, és hiába van jobban kisminkelve mint a másik, ha a képeken nem tükröződik a személyisége, akkor nem ragadja meg az embert. A fotó a pillanatot örökíti meg, ami pedig nem hazudik.

Liszi Melinda: fontos, hogy a személyiség is tükröződjön a fotókon, hiszen nagyon fontos a gondolat, az adott pillanat /Archív felvétel/

Mindegyik versenyzőnek azt javasolja, hogy fejlesszék tovább magukban azt, hogy minél sokszínűbben tudják a személyiségüket interpretálni a képeken. A fotózások közben legyenek gondolataik, érzelmeik, valamint a különböző pózokat is próbálják meg a saját arculatukra formálni – árulta el a színművésznő.

Szeverényi Dani mesterfodrász inkább a természetes szépséget díjazza.

A nagyon mű dolgok nem nyerik el a tetszését, de egy igényesen elkészített smink értékelendő. Fontos, hogy a képeken keresztül is jó kisugárzása legyen a versenyzőknek. A nőies stílus és a jó ízléssel elkészített frizurák mindenképp számítanak az értékelés során.

– Véleményem szerint nagyon fontos a frizura egy nő megjelenésében, mert alapvető igényességről és jó ízléséről árulkodik, amiben segítségünkre lehet egy remek szakember. Az első benyomásnál is meghatározó lehet a frizura. Egy jól megválasztott hajszín és forma rengeteg önbizalmat adhat viselőjének!

Szeverényi Dániel: fontos, hogy hajuk ragyogó és jól ápolt legyen /Fotó: Imre György/

Hozzátette, hogy a most kiesett lányok ne búsuljanak semmiképp mert mindig van lehetőség a fejlődésre, kemény munkával és tudatossággal hamar sikeressé válhatnak, csak a legjobbakat kívánja nekik! – Akik továbbjutottak, azoknak továbbra is szorgalmas munkát és nagy odafigyelést kívánok. Sose felejtsék el mennyire fontos, hogy hajuk ragyogó és jól ápolt legyen. Személyre szabott hajápolás, a megfelelő kezelések, pakolások, olajok stb. nagyon fontosak, hogy megőrizzék vagy akár javítsák hajuk szépségét! További sok sikert kívánok nekik a céljaik eléréséhez!

A zsűri köréből természetesen a fotós sem maradhatott ki. Imre György hírportálunknak elmondta, hogy a lányok magabiztosságán már látszik ki lesz alkalmas ezen a pályán.

Számára az egyik legfontosabb az arcuk és az, hogy tudják is használni. Fotózás esetén a magasság nem számít, inkább az arányos testalkat.

Azonban egy kevesebb önbizalommal rendelkező modell esetén is születhetnek jó képek, ilyenkor a fotós igyekszik az alanyt ösztönözni valamivel arra, hogy a legtöbbet hozza ki magából a kamera előtt.

Imre György: elsődleges szempont a magabiztosság /Archív felvétel/

– Sok lánynak először fel kell oldódnia, ezért szoktam velük rendszeresen beszélgetni a fotózás előtt, ez által egy kicsit megismerem a személyiségüket és jobban tudunk együtt dolgozni.

Hozzátette, hogy aki most kezdené el a modell szakmát, annak azt ajánlja, hogy minél több fotózáson vegyen részt és minél több fotóssal találkozzon, mert mindenkitől tanulhat és ez a későbbiek folyamán sokat fog jelenteni.

– A továbbjutóknak sok sikert kívánok. Legyenek magabiztosak a következő fotózáson és a kifutón is.

És ne feledjék a Békés megyei lányok a legszebbek az országban!

Fazekas Vivien, Dudoma Borbála, Báthori Dominika és Szombati Tímea

Eljött az idő, hogy lerántsuk a leplet a Tündérszépek 2021 megyei forduló győzteseiről. Tovább folytathatja a versenyt, és elsőként jutott tovább a regionális fordulóba a vésztői Fazekas Vivien. Második helyen végzett a 20 éves Dudoma Borbála. A dobogó harmadik fokára pedig egy csabai versenyző, Báthori Dominika állhatott fel.

A versenynek még nincs vége

A Regionális előválogató március 26-án indul és április 6-ig tart. Megyénként 4 versenyző, régiónként 12 hölgy szépsége méretik meg. A Dél-Alföldi régióban Békés megye legszebbjei Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád megye tündérszépeivel versenyeznek. A regionális előválogatóból a szakmai zsűri által kiválasztott 3 versenyző jut tovább az Országos döntőbe, a közönség szavazatai alapján legmagasabb értékelést kapott versenyzők pedig a Központi közönség szavazásba jutnak, ahol a régiók közönség díjasai méretnek meg az utolsó szabad helyért az Országos döntőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!