szavazás

2021.02.15. 06:55

Mától lehet osztani a szíveket a Tündérszépeknek

Szépségversenyünk megyei fordulójában olvasóink is döntenek a továbbjutásról. Értékeléseikkel ráadásul nem csak kedvenceiket segíthetik, hanem számos nyeremény gazdái is lehetnek.

Fotós: Imre György

Fotós: Imre György

Elindult Tündérszépek országos szépségversenyünk első fordulója, melyben megyénk szépségei mutatkoznak be. Harminc napon át minden nap új szépséget mutatunk be hírportálunkon, ahol olvasóink szíveket is oszthatnak a szépségeknek. Az értékelésnek kettős tétje van.

Egyrészt a négy továbbjutó egyike a kapott szívek átlaga alapján léphet a verseny következő, regionális fordulójába. Másrészt az értékelést leadó olvasók nyereményjátékban is részt vehetnek. Ez az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kap a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét -, annak március 7-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja.

Tündérszépekről szóló korábbi cikkeinket itt olvashatja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!