Sport

2004.12.18. 19:05

Csabai az év magyar férfi kick-boxosa

A kick-box szövetség az év férfiversenyzőjévé választotta a békéscsabai Debreczeni Dezsőt, aki a nemrég szervezett maribori EB-n két arannyal gyarapította éremgyűjteményét

BEOL

A Magyar Kick-box Szövetség a fÕvárosban a Hotel Stadion Barcelona különtermében rendezte meg a 2004. versenyévet lezáró ünnepségét, amelyen a sportág válogatott Európa-bajnoki érmeseit, edzÕit, a szövetség elnökségének tagjait elismerésben részesítették. A magyar sportirányítás és a támogatók közül is sokan eljöttek, hogy együtt ünnepeljenek a budvai és a maribori Európa bajnokságokon öt arany, nyolc ezüst és 21 bronzémet szerzett válogatott tagjaival. Dr. Leyrer Richárd, a szövetség elnöke megnyitójában nem csak az eredményes elmúlt év történéseire tekintett vissza. Mint már annyiszor, ismét utalt arra, hogy 2005-ben a minden idÕk egyik legnagyobb kick-box világbajnokságát rendezik meg Szegeden. Az ünnepség végén elismeréseket, vándordíjakat adtak át. Az év legeredményesebb nÕi versenyzÕje Pruzsinszky Ivett (Esztergomi KBSE) lett. FelkészítÕje, s egyben a magyar semi- és light-contact válogatott szövetségi kapitánya, Zrínyi Miklós mesteredzÕ lett az Év edzÕje. Debreczeni DezsÕ (Békéscsabai Lakótelepi SE) lett az év férfi versenyzÕje, edzÕje Gregor László elismerÕ plakettet kapott. Árvai Róbert (Bp. Hunyadi János SE) bizonyult ebben az évben a legjobb ringharcosnak. Király István, a csepeli KBSE edzÕje elismerÕ plakettet vehetett át kimagasló utánpótlás-nevelÕ munkájáért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!