Sport

2014.09.09. 18:06

A Magyar Kupa harmadik körébe jutott a Békéscsaba

A keddi nyolc mérkőzésből kettőt játszottak le Békés megyében a labdarúgó Magyar Kupában. A Békéscsaba továbbjutott, az Orosháza azonban búcsúzott.

BEOL

Békéscsaba 1912 Előre—BFC Siófok 3—1 (1—0)
Magyar Kupa labdarúgó-mérkőzés, 2. forduló. Békéscsaba, 150 néző. V.: Berger (Szvetnyik, Sebestyén). Békéscsaba: Póser — Bényei, Balog Zs., Balogh Miklós, Juhász — Bagi, Tölgyesi (Borbély, 70.), Birtalan (Lőrinczy, 75.), Berki — Szilágyi, Vólent (Viczián, 58.). Vezetőedző: Zoran Szpisljak. Siófok: Ambrusics — Pécseli (Daru, 50.), Fehér (Fülöp, 43.), Singer, Gubicza — Gárdos, Ivancsics, Futó, Papp M. — Kozma (Peszmeg, 70.), Horváth B. Vezetőedző: Horváth Károly. G.: Vólent a 16., Berki a 47., Szilágyi a 90., ill. Peszmeg a 88. percben.

Zoran Szpisljak: — Kilencven percen át uraltuk a mérkőzést, ami annak is köszönhető, hogy a labdarúgóink betartották az előre megbeszélteket. Korábban hiányzott játékunkból az agresszivitás, most többször láttam erre utaló jeleket. Horváth Károly: — Ezen a mérkőzésen az a csapat nyert, amelyik jobban akarta a győzelmet és jobban is játszott.

Orosháza FC—Puskás Futball Akadémia 1—5 (0—4)
Magyar Kupa. Orosháza, 500 néző. V.: Nazsa (Horváth R., Berecz). Orosháza: Könyves (Bordás, 46.) — Szűcs, Makra, Tóth I., Medvegy — Bozsóki (Füredi, 71.), Ferenczi — Styecz, Fülöp, Juhász — Baranyai (Lovas, 46.). Vezetőedző: Kvasznovszky József. Puskás FC: Danilovics — Tar, Szélesi, Kelics, Gohér — Polonkai, Tóth B., Szakály D., Tóth L. (Hudák, 65.) — Czvitkovics, Tischler (Makrai, 85.). Vezetőedző: Benczés Miklós. G.: Lovas a 46., ill. Tischler a 9., a 17., a 21., a 25., a 71. percben.

Kvasznovszky József: — Egy félidőnyi előnyt adtunk az ellenfelünknek, a második játékrészben egyenrangú partnerek voltunk.
Benczés Miklós: — Csapatom jól futballozott, nem csak a magas labdabirtoklásban, de a sok kidolgozott helyzetben is felülkerekedtünk a hazaiakon. Tischler remek formában futballozott, sok sikert az Orosházának!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!