Sport

2012.12.06. 19:05

Döntetlent játszott az Előre a Loki ellen

Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE—Debreceni VSC 22—22 (13—15) Felkészülési női kézilabda-mérkőzés, Békéscsaba, 100 néző. V.: Kolarovszki, Szegedi.

BEOL

 Békéscsaba: Veress — Csáki 2, Hajduch 2, Szögi 1, Dombi 3, Hanczvikkel 6, Kelemen 3. Cs.: Sipeki (kapus), Gávai 2, Kovács A., Walfisch 3, Nagy E. Vezetőedző: dr. Ökrös Csaba. A Debrecen legjobb dobói: Dakos 4, Siska, Bálint, Herr 3-3.

Az Európa-bajnokság miatt szünetel az NB I-es bajnokság, a meccshiányt oldandó, a békéscsabaiak lekötöttek egy erőpróbát a fiatal debreceni csapattal. A lila-fehérek erősen tartalékosan álltak ki, Glusica Leposava és Tóth Kata betegség, Tóth Sára sérülés, míg az ukrán Olha Nyikolajenko Európa-bajnoki kötelezettségei miatt nem állhatott dr. Ökrös Csaba rendelkezésére.

Tipikus, elég sok hibával tarkított felkészülési mérkőzésen a félidő derekán átvette a kezdeményezést a Debrecen. A 37. perctől azonban zsinórban öt gólt lőtt a Csaba, megfordítva 14—18-ról az eredményt. Csakúgy,  mint az őszi bajnokin, döntetlennel zárult a csata.

Felkészülési női kézilabda-mérkőzés, Békéscsaba, 100 néző. V.: Kolarovszki, Szegedi. -->

Ezek is érdekelhetik