Sport

2011.09.22. 14:01

Plüss oroszlánt kapott Makra Noémi a polgármestertől

Makra Noémit, a törökországi Európa Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon aranyérmet szerzett tornászt és edzőit köszöntötte csütörtökön reggel hivatalában Vantara Gyula.

L. B.

 Békéscsaba polgármestere egy plüss oroszlánt is tartalmazó csomagot adott át a 13 éves tehetségnek, aki dedikált képeslappal viszonozta a meglepetést. Utána beszámolót tartott a versenyről.

— A bevonulástól kezdve minden olyan volt, mint az olimpiákon. A tornászoknál 37 ország képviseltette magát — mondta egybehangzóan a két edző, Unyatinszki Mihály és Unyatinszkiné Karakas Júlia. Makra Noémi a nyolc közé ötödikként került be, utána pedig a legnagyobb ellenfelek rontottak, így a kevés hibával tarkított gyakorlata aranyérmet ért.

— Jó érzés volt a dobogó legfelső fokán állni — tette hozzá a tornász, aki naponta legalább hat órát edz az iskola mellett; legközelebb a korosztályos Eb-n érhet el hasonló sikert.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!