Sport

2011.09.30. 14:01

Itthon a Szarvas, idegenben a Gyula

Az NB III-ban szombaton 15 órakor a Szarvasi FC a Jánoshidát fogadja, a Gyulai TFC a Kecskeméti TE II. otthonában lép pályára.

V. L.

Somogyi János, a szarvasiak edzője hazai pályán győzelmet vár.
A tervezett csapat: Szabó B. — Pákozdi, Petykó, Csellár, Kristóf — Mike, Bakró, Závoda, Klimaj — ifj. Somogyi, Furár. A kispadon Valastyán (kapus), Stanley, Demcsák, Nagy R., Kugyela, Murvai és Gyurecska ülnek. A szarvasiaknál Kiri és Kiszel sérüléssel bajlódik.

Fodor Sándor, a gyulaiak mestere elmondta legutóbbfontos győzelmet arattak, és most ennek a sorozatnak a folytatását várják. Sok függ attól, hogy kik játszanak vissza az NB I-es csapatból a hazaiaknál. Jó hír, hogy a vajdasági Kanyó Rudolf játékengedélye megérkezett. 

A várható összeállítás: Harman — Dócza, Vincze, Wéber, Valentényi — Zelenyánszki, Bálint, Kovács T., Nagy G. — Kanyó, Szabó D. vagy Balogh G. A kispadon a kimaradó valamint Kajári (kapus), Török, Ponyokai, Rostás P., Bagó, Bagyinszki ülnek. A fürdővárosiaknál Okos és Kondoros sérült.

V. L. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!