Sport

2010.01.16. 17:27

Dunaszerdahelyt is megverte az Orosháza FC

Szombaton Tatabányán a helyi labdarúgó-egyesület megalakulásának 100. évfordulója alkalmából nemzetközi teremlabdarúgó-tornát rendeztek nyolc csapat részvételével. Az NB III-as Orosháza FC a B csoportban az NB I-es Szombathelyi Haladással, a bajnok Debreceni VSC-vel és a szlovák I. ligás Dunaszerdahellyel küzdött a továbbjutásért.

V. L.

Az orosháziak eredményei. Orosháza FC—Szombathelyi Haladás 0—1 (0—0). Orosháza: Molnár — Szabó N., Pardi, Kerepeczki, Lupsa, Baranyai. Cs.: Szűcs D., Varga F., Retek, Buza, Szabó T., Pálinkó, Lovas, Juhász N., Mike. Edző: Kvasznovszky József.
Az NB III-as orosházi csapat végig egyenrangú ellenfele volt az NB I-es szombathelyieknek. Az orosháziak több ziccert hibáztak, a Haladás a második félidő közepén Tóth P.  szabadrúgásgóljával szerezte meg a győzelmet.

Orosháza FC—Dunaszerdahely (szlovák) 1—0 (0—0) G.: Baranyai. A csapatát elkísérő lelkes dunszerdahelyi szurkolótábor óriási hangulatot teremtett a nézőtéren. Az orosháziak okos játékkal a találkozó utolsó pillanataiban lőtt góllal nyertek.

Orosháza FC—Debreceni VSC 0—4 (0—2) Az NB I-es Loki ellen, ha a helyzeteket kihasználják az orosháziak szorosabb lehetett volna a végeredmény. Miután a Dunaszerdahely kikapott a Haladástól, így az Orosháza FC csoportjában a harmadik helyen végzett.

További eredmények: Szombathelyi Haladás—DVSC 1—3, Dunaszerdahely—DVSC 2—2, Szombathelyi Haladás—Dunaszerdahely 4—1.

A B csoport végeredménye: 1. Debreceni VSC 7 pont, 2. Szombathelyi Haladás 6, 3. Orosháza FC 3, 4. Dunaszerdahely 1.

Ezek is érdekelhetik