Hirdetés

2023.08.03. 08:50

Szenzációs nyárbúcsúztató program Gyulán

Zárjuk a nyarat egy fergeteges HIKARI PARTYVAL ,közösen CURTIS, Kökény Attila élő koncertjével, és Herceg fellépésével.

Curtis és Kökény Attila élő koncertjével, illetve Herczeg Dávid fellépésével szerveznek nagyszabású, minden korosztályt megcélzó nyárbúcsúztató programot augusztus 25-én, pénteken 20 órától a gyulai várkertben.

Bereczky István koncertszervező elmondta, egy nívós, az egész Békés megye és a térség, minden érdeklődő számára minőségi kikapcsolódást nyújtó rendezvény szervezését tűzték ki célul.

– Fontos célunk, hogy valamennyi korosztályt kiszolgáljuk. A kapunyitás hat órakor lesz, majd este 8 órától Curtis élő koncertjével indul az este, 22 órától Kökény Attila ad szintén élőzenekaros koncertet, míg éjféltől Herceg Dávid lép színpadra. A sztárok után pedig folytatódik a buli, a zenéről és a remek hangulatról Dj. Kenderesi gondoskodik majd, amihez a gyönyörű várkert kiváló helyszínt biztosít – emelte ki a koncertszervező.

Curtis, Kökény Attila és Herczeg

A közönséget rengeteg nyereményjáték várja, dedikált poszterek, belépők és egy meglepetésfődíj egyaránt gazdára talál majd. Az érdeklődők kétfajta jegyből választhatnak, a hagyományos belépő mellett lehetőség nyílik VIP jegy vásárlására is. Aki ez utóbbi mellett dönt a színpad mellől nézheti végig a kiváló produkciókat, és találkozhat is a népszerű énekesekkel, valamint a zenészekkel. Elővételben a jegymester.hu oldalon, míg a program napján a helyszínen is megvásárolhatók lesznek a belépők.

Jegyvásárlás: https://jegymester.hu/production/710078/gyulai-var-hikari-party-party-at-the-gyula-castle/71000184

Esőnap: augusztus 29., kedd 20 óra

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában