Hirdetés

2023.06.12. 09:16

Egy ZEPPELIN a város felett!

A Békéscsabai Napsugár Bábszínház ismét különleges programot hoz Békéscsabára! Június 18-án, este 7 órakor ugyanis egy Zeppelin száll le a Főtéren. A La Baldufa katalán társulatának menetszínháza egy műsor, ami az álmok és a képzelet világába varázsol minket! A menet végén, a Napsugaras kertben pedig a Hadik – Karádi koncertje várja a lazulni vágyókat!

Monsieur Bocamoll, Marcello, a feltaláló és Ursus, a bátor akrobata pilóta a Zeppelinjükkel a 20. század eleji légi közlekedés úttörőinek mesés korába repítenek minket. Szemünk láttára szállnak be a világ első repülőjébe! Semmi sem fordíthatja vissza őket. Sem viharok, sem üzemzavarok nem rettentik őket. A közönség segítségével minden akadályt legyőznek. Világkörüli útjaik során emberekkel találkoznak, városokat látnak, szerelembe esnek... zene és színpompa tölti meg az utcákat. Egy meglepetésekkel teli kaland, amely a Zeppelin megjelenésével felpezsdíti a hangulatot. Végig kísérjük ezeknek a fantasztikus álmodozóknak a csodálatos, hittel teli küzdelmét, hogy elképzeléseiket valósággá változtassák.

 

Az este folyamán Berta Jimmy a hangulatfelelős, aki a Zeppelintől a koncertig végig kíséri a játékos kedvű nézőket ezen a lazulós nyári estén. 

"Zenélünk, mert barátok vagyunk, barátok vagyunk, mert zenélünk. Sorbonne Sexual és Grabovski dalokat játszunk, illetve kedvenc számainkat másoktól, afféle örömzene gyanánt! gyertek, énekeljünk, bikázzuk be az estét!" – invitál mindenkit a Hadik – Karádi!
Ez az este nem a legkisebbeknek szól! 

Vár most is 10. Színházi Olimpia és a Bábművészeti Világtalálkozó!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában