Hirdetés

2023.05.24. 06:50

Felsőfokú végzettséggel keres pénzügyi szakembereket a Gyulai Polgármesteri Hivatal

Több pozícióba keres a Gyulai Polgármesteri Hivatal pénzügyi szakképzettségű munkatársakat az önkormányzat és intézményeinek az államháztartás rendje szerinti pénzügyi, számviteli, gazdálkodási feladataival kapcsolatos teendői ellátására, az éves költségvetés(ek) tervezete, módosításai, valamint a költségvetési beszámoló rendelet tervezet elkészítésére, főkönyvi könyvelői feladatok ellátására, továbbá az ASP rendszer gazdálkodási szakrendszerének kezelése, gazdasági események kontírozása, könyvelése, analitikus nyilvántartások vezetése, kötelezettségvállalások rögzítése, nyilvántartása feladatok ellátására.

PR-cikk

Fotó: Pénzes Sándor

Határozatlan időre, napi 8 órás teljes munkaidőre. A pozíciókra jelentkezni felsőoktatásban szerzett gazdaságtudományi szakképzettséggel; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és gazdaságtudományi felsőfokú, illetve mérlegképes könyvelő szakképesítéssel lehet. 

Az illetmény tárgyalási alapja a köztisztviselői bértábla szerinti juttatás emelt illetményalappal. További juttatások: cafeteria és utazási költségtérítés. 

Az álláspályázatok részletei a gyula.hu és a https://kszkportal.ksz.gov.hu honlapon találhatóak. Érdeklődni: +36-66/526-811 számon lehet.

A pályázatot benyújtani a https://kszkportal.ksz.gov.hu/ pályázati rendszeren keresztül (kereshető: 16-1/2023, 17-1/2023. szám alapján), párhuzamosan a [email protected] címen lehet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában