Hirdetés

2022.09.12. 09:57

Pályázati és beszerzési koordinátort keres a Gyulai Tankerületi Központ

Gyulai Tankerületi Központ pályázatot hirdet pályázati és beszerzési koordinátor munkakör betöltésére.

A munkaviszony jogviszony jellege és időtartama:
határozatlan idejű munkaviszony

Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:
Békés megye, 5700 Gyula, Ady Endre utca 19.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:
Hazai és uniós pályázatok figyelemmel kísérése, lebonyolítása, az intézményi pályázatok benyújtása, a megvalósítás koordinálása, felügyelete, ellenőrzése. Pályázatokhoz kapcsolódó adatszolgáltatások, tájékoztatók, elszámolások elkészítése, felügyelete, ellenőrzése. Közreműködés a pályázatok megvalósulásának ellenőrzésében. Folyamatos kapcsolattartás a belső és külső szervezetekkel. Előnyt jelent: EPER, NIR, EPTK portálok ismerete.

A tankerületi központ beszerzési eljárásainak lefolytatása az előkészítéstől a szerződéskötésig. A beszerzési eljárásokkal kapcsolatos dokumentálási, engedélyezési és adatszolgáltatási kötelezettség elvégzése, koordinálása. Adatbázisok és kapcsolódó iratok naprakész karbantartásának ellenőrzése, analitikák vezetése és koordinálása. Szerződések elkészítése valamint az eljárásokkal összefüggő adminisztratív és technikai feladatok koordinálása, ellenőrzése. Előnyt jelent: DKÜ, DKR, KEF, NKOH portálok ismerete.

Pályázati feltételek:
- Magyar állampolgárság,
- Cselekvőképesség,
- Büntetlen előélet,
- Főiskola, /egyetemi szintű gazdálkodási szakon szerzett közgazdász szakképzettség; egyetemi szintű műszaki felsőoktatásban szerzett szakképzettség; katonai felsőoktatást folytató intézményben (jogelőd intézményében) gazdálkodási (gazdasági) szakon szerzett szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű végzettség és felsőfokú pénzügyi, számviteli szakképesítés, vagy érettségi végzettség és közgazdasági szakképesítés vagy pénzügyi-számviteli szakképesítés; érettségi végzettség és az OKJ szerint: pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző, mérlegképes könyvelői szakképesítés; általános gazdasági és statisztikai ügyintéző vagy gazdasági elemző és szakstatisztikai ügyintéző szakképesítés és legalább középfokú számítástechnikai szakképesítés,

Benyújtandó iratok, igazolások megnevezése:
- Fényképes szakmai önéletrajz.
- A munkakör betöltéséhez szükséges végzettség, szakképzettség, szakvizsga meglétét igazoló okmányok másolata.
- 90 napnál nem régebbi hatósági bizonyítvány a büntetlen előélet igazolására, valamint annak igazolására, hogy a kormánytisztviselő nem áll olyan foglalkoztatástól való eltiltás hatálya alatt, amely a kormányzati szolgálati jogviszony létesítését nem teszi lehetővé.

- Nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul a teljes pályázati anyagának sokszorosításához, továbbításához (3. személlyel történő közléséhez).

- Nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul személyes adatainak pályázattal összefüggő kezeléséhez.
- Motivációs levél.

A munkakör betölthetőségének időpontja:
A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. szeptember 30.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt a 06/66/795-243-as telefonszámon kérhet.

A pályázat benyújtásának módja:
Postai úton, a pályázatnak a Gyulai Tankerületi Központ címére történő megküldésével (5700 Gyula, Ady Endre utca 19.). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: TK/035/HR/01287-1/2022, valamint a munkakör megnevezését: pályázati és beszerzési koordinátor.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa. A kiíró nem vállalja semmilyen, a beadott pályázat eredményéből keletkező kár, vagy a pályázat beadásával kapcsolatosan felmerülő költség megtérítését.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a https://kk.gov.hu/gyula honlapon szerezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában