Hirdetés

2022.08.04. 08:37

Kiváló ízekkel, valódi ínyencségekkel vár mindenkit a gyulai Pálmakert Étterem

Egészen különleges ízekkel, kiváló svédasztalos reggelivel és vacsorával valamint ízletes a'la carte ételkínálattal várja vendégeit a gyulai Pálmakert Étterem. A város központjában, a Kossuth utcában található vendéglő a közelmúltban nyitotta meg kapuit a vendégek előtt.

Fotó: Für Henrik

A látogatók által nagyon gyorsan megkedvelt étterem onnan kapta a nevét, hogy vezetője, Szűcs Zsolt mesterszakács nagy rajongója a pálmáknak, és a nívós vendéglő udvarán is több gyönyörű, egészen különleges példány található ebből a növényből. Az ízek mellett már csak ezért is érdemes betérni.

Zsolt több mint húsz éve dolgozik a vendéglátásban, számos nívós helyen, kiváló szállodákban tevékenykedett és tevékenykedik mesterszakácsként, egyik fő védjegyének a folyamatos innovációt, az újításra való törekvést tekintik.

Forrás: Für Henrik

Remek reggeli mindenkinek
A legfőbb célunk az volt, hogy a három-négycsillagos szállodákhoz hasonló ételkínálatot biztosítsunk a gyulai apartmanok vendégeinek, a hozzánk látogató turistáknak és a helyieknek egyaránt – fogalmazott a mesterszakács. - A svédasztalos reggeli kínálatában meleg tojásos ételek, virsli, debreceni, sült kolbász egyaránt szerepel, a vendégek választhatnak a salátabár mindig friss kínálatából, primőr árukból, hideg felvágottakból, több -féle sajtból, kiváló tejtermékekből, joghurtokból, kefírekből. A glutén- és laktózérzékenyek számára ugyancsak kiváló ételeket biztosítanak. Minden nap 8-tól 10 óráig várják kedves vendégeiket.

Forrás: Für Henrik

Igazi ínyencségek az étlapon a citrom habcsókos eperkrémlevestől a Pálmakert salátáig
Déltől 21 óráig az a’la carte étlapjukon szereplő finomságok közül választhatnak az ínyencek. A levesek között olyan különlegességek szerepelnek, mint az eperkrémleves vanília fagyival és citromos habcsókkal vagy a gyöngytyúk húsleves zöldségekkel gazdagon, lúdgége tésztával.

Az étterem egyik specialitása a Pálmakert saláta füstölt libamellel, pisztáciával, mandulával, fetával, naranccsal, salátamix-szel, gránátalmás balzsamecettel és grissinivel.

Forrás: Für Henrik

Szárnyas-, sertés- és marhahúsból, bárányból, halból készült ételek, vegetáriánus ételek, desszertek, savanyúság, nagyszerű pálinkák és különleges borok egyaránt szerepelnek az étlapon.

Szűcs Zsolt arra törekszik, hogy minden egyes fogás egyedi legyen mind az ízét, mind a küllemét tekintve, az ételeket pedig mindig különleges tányérokon tálalják, ami csak fokozza az összhatást.

Forrás: Für Henrik

Vacsora és élő zene
A svédasztalos vacsorakínálat mindennap 18 és 20 óra között érhető el. Egy-egy tartalmas levesből, illetve krémlevesből, háromféle főételből és ugyanennyi köretből, egyéb különlegességből, meleg desszertből, a salátabár finomságaiból, kompótokból, süteményekből választhatnak a látogatók. A vendégek a hét több napján élő zenét is hallgathatnak az étteremben, az egyik állandó vendég a kiváló zenész, Sztojka Tibor.

Forrás: Für Henrik

Elégedett vendégek
Az interneten már több vendég is jelezte, hogy mennyire jól érezte magát a Pálmakert Étteremben. Íme néhány hozzászólás, amit mutatja mennyire bejött az új hely a látogatóknak.

Minden nagyon ízletes volt! MENNYEI!”

Nagyon finom és bőséges ebédet kaptunk, az étel minden része kifogástalan és rendkívül ízletes volt, A környezet pedig nagyon kellemes…”

„Kiváló konyhával rendelkezik, és a felszolgálás is jó volt. Plusz pont a fém szívószálért a limonádéhoz. Ha Gyulán járunk még visszatérünk.”

„Finom étel korrekt áron, ha így marad csak itt fogunk étkezni. Szuper, csak ajánlani tudom.”

„Gyors, udvarias kiszolgálás, nem túlzsúfolt étlap, korrekt árak az ételek kitűnően tálalva, az ízviláguk nagyon-nagyon jó.”

„Isten finom ételek, a kiszolgálás első osztályú. A zene hab a tortán volt. A gyerekek szerint ’A legjobb étterem a világon’”

 

Pálmakert Étterem

Gyula, Kossuth Lajos utca 36.

Telefonszám: 06/66 248-717

Email: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában