Hirdetés

2022.01.13. 08:19

A nagy napról szól minden három napig a Csaba Centerben

A nagy napért, a nagy napról szól január 14–16. között, péntektől vasárnapig az esküvőkiállítás a Csaba Centerben. A koronavírus-járvány miatt tavaly a rendezvény elmaradt, de idén ismét a megszervezés mellett döntöttek. Hrabovszki György, a Csaba Center igazgatója a csütörtöki sajtótájékoztatón elmondta kiállítóik aktivitása, a jelentkezések száma is ezt mutatja, hogy jól döntöttek. A földszinti kiállítási terület hamar megtelt, és már tárgyalnak olyan kiállítókkal is, akik ebben az évben egyéb okok miatt nem tudnak eljönni, de a 2023-as kiállításon már biztosan itt lesznek.

Hrabovszki György szólt arról, minden évben igyekeznek újabb és újabb cégeket, partnereket felkeresni, ennek köszönhetően idén is jelentkeztek olyan Békés megyei vállalkozások, szolgáltatók, akik új kiállítók a már visszatérő partnereik mellett. Kiállításukon először köszönthetik a Dobozi Vadászházat, a SelfiePro selfie automatabérlést, a Wittmann Wedding Szertartásvezetést, Várszegi Mónika rendezvénydekoratőrt, a Kredenc Dekort, a Horcsák Design-t, a LineArt Design-t, a VászonképPontot. Régi-új kiállító a 4Évszak Catering és Szegedről az onlinekarikagyuru.hu.

– A hétvégén bevásárlóközpontunkban az esküvőiparhoz kötődő közel 30 kiállító cég kínálatán túl további 80 üzletben is megtalálhatják az esküvőhöz szükséges kellékeket, legyen szó fehérneműről, gyűrűről, virágról, nászajándékról vagy akár a leány-és legénybúcsú kellékeiről – ecsetelte Hrabovszki György. – A kiállításra látogatók személyesen egyeztethetnek a szakma számos területén működő vállalkozókkal.

Elmaradhatatlan a menyasszonyi ruha az Anikó Szalon és a Bianca Esküvői Szalon képviseletében, a vőlegényöltöny a Clemont Férfi Divatszalon részvételével vagy a gyűrű a Csenki Óra és Ékszerszalonnal. Találkozhatnak fotósokkal, videósokkal, rendezvényszervezőkkel, esküvői helyszínnel és vendéglátóval is. A részletes kiállítói listát a Csaba Center szórólapjain és a megújult weboldalukon is olvashatják: https://csabacenter.hu/hirek-akciok/eskuvo-kiallitas

Fotó: Imre György

Hrabovszki György kitért arra, amikor az esküvőkiállítás megszervezése mellett döntöttek, azt is látták, hogy ez kicsit más lesz, mint az eddigiek. A vírushelyzetre tekintettel a színpadon zenés-táncos programokat nem szerveznek, menyasszonyiruha-, vőlegényöltöny- és táncbemutató, zenekari színpadi műsor sem lesz. Ettől függetlenül természetesen nem marad kihasználatlanul a Csaba Center színpada, mert napközben folyamatosan olyan beszélgetéseket, interjúkat hallhatnak, láthatnak a megjelentek, melyek hasznos tanácsokkal látják el a házasulandó párokat. Ezek során betekintést nyerhetnek az aktuális esküvői trendekbe és útmutatást kapnak a kiválasztás, a döntés meghozatalához.

Az alábbi programokkal várják az érdeklődőket:

Január 14. péntek

14.00: A kiállítás megnyitója

14.15: A nyitótáncok fontossága, aktuális trendek a táncoktatásban – interjú Gulyás Miklóssal

14.30: Best Duo Fotószaküzlet bemutatkozása

15.00: Egyedi gyűrűk, egyedi ékszerek – Szlopóczki Dóra ékszerész, ötvös tanácsai

15.30: Vőfély és ceremóniamester – beszélgetés Dunai János vőféllyel

16.00: Esküvő Vadászház módra – bemutatkozik a Dobozi Vadászház

16.30: Clemont Férfi Divatszalon öltöny trendek 2022

17.00: Menyasszonyiruha-trendek az idei esküvői szezonban – interjú Fehér Anikóval, az Anikó Szalon tulajdonosával

Január 15. szombat

10.30: Öltönykínálat a Clemont Férfi Divatszalonban – interjú Szabados Eszterrel

11.00: Hogyan válasszunk menyasszonyi ruhát? – tanácsok menyasszonyoknak Fehér Anikótól

12.00: A Dobozi Vadászház, mint esküvői helyszín

13.00: Az emlékek megörökítése fotós, videós szemmel a Best Duó Fotószaküzlet munkatársainak tolmácsolásában

14.00: V.Art Rendezvényszervezés és Bianca Esküvői Szalon szolgáltatásai

15.00: Design & fotózás - Horcsák András, a Horcsák Design bemutatkozása

16.00: A karikagyűrűk kiválasztásának főbb szempontjai – interjú Szlopóczki Dóra ékszerésszel

17.30 Esküvői nyitótáncok, koreográfiák – Gulyás Miklós, a GM Tánciskola bemutatkozása

Január 16. vasárnap

11.00: Esküvő vőfélyszemmel – interjú Dunai János vőféllyel

12.00: GM Tánciskola – esküvői táncoktatás, nyitótáncok

13.00: Drónfelvétel esküvőn - beszélgetés a Best Duó Fotószaküzlet munkatársaival

14.00: „Oszi lagzizik” avagy mi a Ceremóniamester feladata?

14.30: Esküvői feladatok, esküvőszervezés – tanácsok, tippek a V.Art Rendezvényszervezés és Bianca Esküvői Szalontól

15.00: Esküvő a Dobozi Vadászházban – interjú Valyuch Pállal, a Dobozi Vadászház üzletvezetőjével

16.00: Menyasszonyok és vőlegények – ki mit vegyen fel a nagy napon? – interjú Fehér Anikóval és Szabados Eszterrel

17.00: Csaba Center Jegyespárja 2022. verseny eredményhirdetése és díjátadása

A három nap házigazdája, ceremóniamestere Oszlács Norbert lesz, aki idén egy különálló standdal is részt vesz a kiállításon mint ceremóniamester és esküvői DJ.

A kiállítás pénteken 14.00-18.00-ig, szombaton és vasárnap 10.00-18.00 óra között áll az érdeklődők rendelkezésére.

Keresik az év jegyespárját is

A Csaba Centerben megtartandó rendezvény keretében keresik az év jegyespárját. Hrabovszki György kitért arra, ebben az évben is elindították a Csaba Center Jegyespárja 2022 versenyt, melyre házasulandó párok, jegyespárok jelentkezését várják még most is. Ez a verseny is kicsit más, mint az eddigiek. Ezúttal a közösségi oldalakon csak buzdítani lehet az ismerősöket, szavazni új formában a Csaba Center applikációban lévő QR-kód használatával tudnak.

A szavazás menete:

1. Töltsék le a Csaba Center alkalmazást, mely iOS-re és Androidra egyaránt elérhető.

2. Mutassák be az egyedi QR kódot a Csaba Center Információs Pultjában.

3. A kód bemutatásával megjelenik a tablet kijelzőjén a jegyespárok névsora, akikre szavazni lehet!

4. A jegyespárra és a beküldés gombra kattintva máris érvényes lett a szavazat! 

A szavazatok leadása a Csaba Center információs pultjában történhet, minden nap 10.00-18.00 óra között, valamint a www.csabacenter.hu/nyeremenyjatek oldalon. Itt is ugyanúgy a QR kód azonosítójára lesz szükség a szavazáshoz.

Az első három helyezett jegyespár a kiállítók által felajánlott értékes ajándékokat és Csaba Center vásárlási utalványokat nyer, amit a nagy napra és az arra való készülődésre használhat fel. Az eredményhirdetést és a díjátadást január 16-án, vasárnap 17 órakor tartják a Csaba Center színpadán. A szavazók között 5x10 000 forint értékű Csaba Center vásárlási utalványt sorsolnak ki.

Közösségi oldaluk követőit sem hagyják nyereményjáték nélkül. A www.facebook.com/csabacenter oldalon Csaba Center vásárlási utalványokat lehet nyerni néhány kattintással. Január 16-áig lájkolni kell a "Nyereményjáték" elnevezésű posztjukat a hivatalos Facebook-oldalukon, és megírni kommentben a poszt alatt, hogy mi érdekli őket leginkább a kiállításon és kivel jönnének el. A játékról bővebben itt tájékozódhatnak: https://www.facebook.com/csabacenter/photos/a.156313734428842/4909450125781822/ Január 16-án, a kiállítás zárása után három szerencsés nyertest tízezer forint értékű Csaba Center vásárlási utalvánnyal jutalmaznak a válaszért cserébe.

Szóval, ha valaki esküvő előtt áll, azért, ha már túl van rajta, és nosztalgiázni szeretne, akkor azért várják az esküvő-kiállításra, a Csaba Centerbe január 14–16, péntek és vasárnap között a Csaba Centerbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában