Produkció

2019.09.30. 06:59

Lélegzetelállító produkciókkal érkezik Csabára a Richter Flórián Cirkusz

Ismét Békéscsabára érkezik a Richter Flórián Cirkusz, melynek produkcióit ezúttal október 2. és 6. között láthatja a közönség a Sportcsarnok mellett.

Fotó: Laszlo Balogh

Előadásaik szerdán, csütörtökön és pénteken 18 órától, szombaton 15 és 18 órától, vasárnap pedig 15 órától kezdődnek. 2019. évi szenzációs műsoruk a Showtime címet kapta, amiben páratlan színvonalon, rengeteg új produkcióval várják a cirkuszok szerelmeseit. Műsorukat egy 65 fős társulat színesíti, 12 nemzetiségű artistaművésszel és 50 állattal.7

Fellépőik között találkozhat közönségük többek közt Richter Kevin Ugródeszka csoportjával; a gyerekek kedvenceiként számon tartott Perry Pedersen patagóniai fókáival Teddy-vel és Skooby-val; a nevettetés nagymesterével: Mr. Costa, olasz bohóccal; Richter Kevin egzotikus állataival, melyek között felsorakoznak zebrák, tevék, lámák, és Szandra, a cirkusz elefántgyöngye.

De láthatják Richter Flórián Lovak szabadidomítása című produkcióját, valamint az Elastic-Fantastic-Bombastic lélegzetelállító bungee jumping-ját a kupolában, a Lovasakrobatika csoport ugratásait és szaltóit, a gumiember, Ceasar Pindo mutatványát, melyben egy 40 centiméteres dobozba hajtogatja rugalmas testét, és Richter Kevin 20 lovas, világrekordként számon tartott „Posta” számát is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában