hirdetés

2018.06.04. 14:22

A hét végén elstartol az első Kézműves Sörfesztivál Gyulán

Június 7. és 10. között első alkalommal tartják meg a Kézműves Sörfesztivált Gyulán, a várkertben. (x)

A négy nap alatt a kézműves sörremekek és a street food lesznek a ­figyelem középpontjában. Kísérő rendezvényként hirdették meg a Central European Beer Awards – 2018 sörversenyt, amelyre kereskedelmi-kisüzemi sörfőzdék, illetve a házi sörfőzők jelentkezését várták.

Június 7-én, csütörtökön, 17 órától Sztojka Tibi lép fel. 18 órától az Ismerős arcok, 20.30-tól az Edda Művek ad koncertet. 19.45-től tartják a fesztivál hivatalos megnyitóját.

Június 8-án, pénteken, délben elkezdődnek a programok a Mediterrán zenekar fellépésével. 13 órakor A sör, ami összeköt címmel szakmai konferenciát rendeznek a Hun­guest Hotel ­Erkelben. 15 órakor az Over3, 17 órakor a Maxisun lép fel. 20 órától érkezik a Hooligans, 22.30-tól pedig Majka­&Curtis. Éjféltől retró diszkó.

Június 9-én, szombaton, 14 órától az Apostolt láthatja, hallhatja a közönség. 16 órakor átadják a már említett Central European Beer Awards díjait. 18 órakor a Lóci Játszik lép fel, majd 21 órától a Tankcsapda Lukács 50 címmel.

Június 10-én, vasárnap, 11 órától kézműves játszóházzal folytatódik a program, és ugyanebben az időben Sztojka Tibor és cigányzenekara játszik. 11.30-tól a Kacagó Bábszínház műsorát tekinthetik meg az érdeklődők.

Tizenhárom órakor Nótár Mary lép fel, 14 órától a Kids táncegyüttes­ műsora következik. 15 órakor a Synema, 16 órakor a Ladies­ táncegyüttes műsora szórakoztatja a megjelenteket. 17 órakor az Irigy Hónaljmirigy lép fel. 19 órakor zár a fesztivál. A rendezvény vasárnap térítésmentesen látogatható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában