Országos hírek

2007.03.26. 17:04

Húsvéti ünnepi forgalomra készül a MÁV

Húsvét ünnepén várhatóan ismét sokan kelnek útra vonattal is. Ezért a vasúttársaság a fokozottabban igénybe vett vonatokat a szokásosnál több kocsival indítja. A könnyebb eljutás érdekében mentesítő vonatok is közlekednek. A részletes ünnepi menetrendről érdeklődhetnek a MÁVDIREKT telefonszámán a 06-40-49-49-49-es számon – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a MÁV Kommunikációs Igazgatóságától.

BEOL

Húsvétkor annyi a változás, hogy április 8-án az ünnepnapra, április 9-én a vasárnapra, április 10-én a hétfői napra érvényes menetrend szerint közlekednek a vonatok.

A várható utasforgalom miatt, a kényelmesebb utazás érdekében a kedveltebb, éppen ezért kihasználtabb vonatokhoz – a lehetőségekhez képest – több kocsit kapcsolnak.

A menet- és helyjegyekről érdemes elővételben gondoskodni, ezzel elkerülhető a pénztárak előtti sorban állás. Részletes információt kaphatnak a 06-40-49-49-49-es telefonszámon. Ezen a telefonszámon rendelhetik meg az IC-kre szóló jegyet is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!