Dicséret

2024.01.21. 22:10

Lenyűgöző vezetőnek nevezte Orbán Viktort egy amerikai történész

A Mandiner szúrta ki, hogy Kevin D. Roberts konzervatív amerikai történész lenyűgöző vezetőnek nevezte Orbán Viktort, valamint a magyar kormány pozitív intézkedéseiről is beszélt a New York Times-nak.

MW

Orbán Viktor miniszterelnök

Forrás: MTI

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A The Heritage Foundation elnökeként bevallottan a konzervatív politika és gondolkodás értékeinek bemutatása és előtérbe helyezése a fő célkitűzése – írta a Mandiner. Az interjú során szóba került Orbán Viktor is.

Ő egy lenyűgöző vezető

– árulta el a történész, aki az újságíró kérdésére azt is megválaszolta, hogy miért gondolja jónak, és követendőnek a magyar miniszterelnök politikáját.

Példának okáért a magyar kormány családpolitikáját nagyon eredményesnek tarja. Pozitív fejlemény, hogy Magyarországnak tesz azért, hogy megfordítsa a születésszám csökkenését.

Kevin D. Roberts helyesnek ítéli meg Magyarország több gazdaságpolitikai intézkedését, ezzel párhuzamosan pedig a külföldi befektetések ösztönzését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában