Elképesztő

2024.01.25. 11:00

A Meseország mindenkié szerkesztője a náci Németországhoz hasonlította Izraelt

Egyenesen a náci Németországhoz hasonlította Izraelt, és éles kritikát fogalmazott meg azokkal a feminista barátaival szemben, akik október 7-e után úgy vélték, hogy úgymond rossz oldalra állt a gázai konfliktusban a Meseország mindenkié című homoszexuális propagandakönyv szerkesztője november 4-én.

MW

Meseország mindenkié című könyv (illusztráció)

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Mirkó István

Törölte a Meseország mindenkié című homoszexuális propagandakönyv szerkesztőjének írásait azok Izrael-ellenessége miatt az egyik magyarországi lapkiadó – közölte a naphire.hu portál. 

Mint írták,

Nagy M. Boldizsár az Izrael elleni Hamász-terrortámadás estéjén „gyarmatosító siránkozásnak és propagandának” nevezte a támadást elítélő hangokat, majd néhány nappal később azokat is elítélte, akik szerint mindkét fél felelős a konfliktusért.

Nagy december elején Noah Schnappnak, a Stranger Things színészének esett neki a Marquard Magyarország InStyle című kiadványának felületén, és támogatta a vele szembeni bojkottot. Schnapp, aki tavaly januárban coming outolt melegként, „szexinek” nevezte a cionizmust, Nagy M. viszont „homonacionalistának” bélyegezte ezért – emlékeztet a portál. 

A teljes cikk ITT olvasható el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában