Jótékonyság

2023.12.09. 09:00

Az Ökumenikus Segélyszervezet adománygyűjtését támogatja az MBH Bank

Közös adományozásra hívja a bankkártyával vásárlókat az MBH Bank és a Mastercard karitatív kampánya, amelynek során a bankkártyás vásárlások után növeli az Ökumenikus Segélyszervezetnek adományozott összeget a két vállalat.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Nattakorn_Maneerat

A jótékonysági kampány december 4. és 31. között tart, ebben az időszakban az MBH Bank ügyfeleinek csak Mastercard bankkártyájukat kell használniuk, ezzel segítik a gyűjtést - áll az MBH közleményében.

Fontos, hogy az adományt az MBH Bank és a Mastercard közösen finanszírozza, az ügyfeleket nem terheli külön költség, azonban lehetőség van arra, hogy az Ökumenikus Segélyszervezet weboldalán létrehozott adományozási felületen további, egyéni felajánlásokat is tehessenek azok, akiknek módjukban áll segíteni.

Az MBH Bank és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet 2023 májusában kötött együttműködési szerződést, amelynek keretében a bank évi 100 millió forinttal támogatja a segélyszervezetet. Az összefogás jegyében idén útnak indított MBH Tudatos Segítség Program több tízezer nehéz körülmények között élő ember megsegítéséhez járul hozzá.

Az együttműködés részeként az MBH Bank saját munkatársainak bevonásával, érzékenyítésével is támogatja az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját. A dolgozók ennek részeként részt vesznek az adventi adománygyűjtő kampányában, az ételosztásban valamint jótékonysági futóversenyen is.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában