Erőszak

2023.08.23. 12:33

Újabb borzalmas migránstámadás rázta meg Németországot

Buliból hazatartó 18 éves fiút erőszakolt meg egy afgán bevándorló Münchenben.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Ismét egy borzalmas migránstámadás rázta meg Németországot, ahol szinte már hetente megtörténik a fiatal lányok legnagyobb rémálma, újabban pedig már a férfiak sincsenek biztonságban az utcán. Homoszexuális nemi erőszak áldozatává vált ugyanis egy 18 éves fiú a bajor fővárosban, Münchenben – írja a V4NA a Junge Freiheit német lap cikkére hivatkozva. A rendőrség szerint az áldozat erősen ittas volt, és egyedül tartott hazafelé egy buli után. A 20 éves migráns a Max-Weber-Platz nevű metróállomáson látta meg először a fiatal férfit, majd rögtön szemet szúrhatott neki, hogy ittas, ezért könnyű préda lesz.

A rendőrségi jelentés szerint az afgán migráns megtámadta, a földre teperte, majd brutálisan megerőszakolta az áldozatát, az erőszakos aktus állítólag több órán keresztül tartott.

A beszámoló szerint térfigyelő kamerák rögzítették a bűncselekményt. A rendőrségi jelentésben azt is rögzítették, hogy az afgán támadó miután kielégülten végzett a dolgával, kirabolta az áldozatát, ellopta például a telefonját és a pénztárcáját is. A 18 éves fiú ezután egyedül ment haza, és csak másnap hívta fel a rendőrséget, hogy feljelentést tegyen.

Az ellopott mobiltelefonjának nyomkövető funkciója segítségével a rendőrök be tudták mérni az afgán migráns tartózkodási helyét, és letartóztatták – írja a Bild című napilap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában