Illegális bevándorlás

2023.07.24. 07:03

Deutsch Tamás: nem fogjuk hagyni, hogy ránk erőltessék a kötelező migránskvótát

A Fidesz európai parlamenti képviselője a Magyar Nemzetnek arról beszélt, hogy mára kristálytisztán látszik, hogy a multikulturalizmus ideológiája totálisan összeomlott, katasztrófaközeli következményei vannak a Willkommenskulturnak.

MW

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetője felszólal az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. június 28-án

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

– Bárhogyan is mesterkedjenek Brüsszelben, nem fogjuk hagyni, hogy ránk erőltessenek bármilyen puccsszerűen elfogadott kötelező migránskvótát, és elutasítjuk a migránsgettók és -táborok építésére vonatkozó kötelezettséget is – reagált a lapnak az uniós politikai színtéren zajló eseményekre Deutsch Tamás. A Fidesz európai parlamenti képviselője felidézte, hogy a magyar polgárok az elsők között mondták ki:

nem kérnek az illegális migrációból, nem kérnek a lángoló autókból, a betört kirakatokból és a no-go zónákból.

Ezt egyébként többször is megerősítették, és Európa-szerte tízmilliók hasonlóan gondolkodnak. 

Mára kristálytisztán láthatjuk, hogy Európa nyugati felén a multikulturalizmus ideológiája totálisan összeomlott, katasztrófaközeli következményei vannak a Willkommenskulturnak, a migránssimogató, az illegális migrációnak zöld utat engedő gyakorlatnak. Sőt Franciaországban már egyenesen migránslázadás zajlik

– jelentette ki a kormánypárti politikus, majd kiemelte, hogy a nyugati országoknak az általuk beengedett illegális migránsok mára már elviselhetetlen terheket jelentenek. Ezért most azt találták ki, hogy majd a szolidaritás jegyében erőszakkal a közép- és kelet-európai országok nyakába sózzák az általuk beengedett illegális migránsok problémáját. 

Na persze…

– legyintett gúnyosan Deutsch Tamás. Maga a brüsszeli javaslat egyébként sok helyen kidolgozatlan és olyan hatást kelt, mintha nem gondolták volna át a brüsszeliták, hogy hogyan kellene megvalósítani az ötleteiket. Rengetegen felvetették az Európai Parlamentben is azt az eshetőséget, miszerint az esetlegesen áttelepített migránsok visszaszöknének abba az országba, ahonnan elvitték őket akaratuk ellenére – többnyire nyugat-európai országokba. Amikor a politikusok azt a kérdést tették fel Brüsszelben, hogy mégis hogyan kívánja ezt kezelni az Európai Bizottság, illetve hogyan kellene a tagállamoknak ezt kezelni, csak üres mellébeszéléseket kaptak.

Deutsch Tamás hangsúlyozta, hogy 

a kormány és a képviselői meg fogják találni azokat a politikai és jogi eszközöket, amelyek kapcsán a migránsokra vonatkozó katasztrofális brüsszeli döntéseket nem kell majd végrehajtani.

A teljes cikk ITT érhető el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában