Pride Month

2023.06.13. 12:31

Szivárványos bulit tartott Joe Biden a Fehér Házban – felháborodtak az emberek

Joe Biden amerikai elnök a Pride Month alkalmából szivárványos bulit tartott a Fehér Házban, hogy így fejezze ki az adminisztráció támogatását az LMBTQ közösség felé. A nagyszabású esemény azonban egy bizarr kollégiumi buliba csapott át – írja a V4NA.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Joe Biden amerikai elnök a Fehér Házban tartott összejövetelt, melyre tömegesen hívott meg szexuális másságukat nyíltan vállaló személyeket, ezzel is kifejezve, hogy támogatja ezt a társadalmi csoportot – írja cikkében a V4NA. Az időjárás is kedvező volt, jó hangulatú bulin étel, ital és tánc várta a meghívottakat. Egy ponton azonban egy bizarr és eldurvult kollégiumi partihoz hasonlító buliba csapott át a rendezvény, az erről készült videó- és képfelvételek futótűzként terjedtek el az interneten.

A transznemű modell, Rose Montoya először illedelmesen kezet fogott az elnökkel és megköszönte a szívélyes meghívást, majd annyira otthon érezte magát, hogy le is dobta a textilt, megmutatva meztelen, átoperált felsőtestét. Mellette két másik férfi is félmeztelenül táncolt a kamerának, valószínűleg ők nők voltak korábban.

Az emberek felháborodtak a polgárpukkasztóra sikerült jeleneteken, a Twitteren tömegesen osztották meg a videót és bírálták a Biden-kormányzatot. „Komolytalan ország vagyunk” – jegyezte meg egyikük.

Ez annyira undorító és tiszteletlen a nemzetünkkel szemben. Szégyenletes, de nem meglepő

– írja egy másik felhasználó.

Egy nő pedig azt írta: „Sajnálom, de lehetetlen komolyan venni Amerikát, amikor transznemű nők mutogatják a melleiket a Fehér Ház gyepén. Joe Biden nemzetközi viccé tette az országotokat” – üzente az amerikaiaknak.

Volt, aki azt írta a videóhoz, hogy már-már azt gondolta, nem lehet bizarrabb a mai világ. Tévedett.

Joe Biden döntése valószínűleg már az újraválasztási kampány része, a demokraták ugyanis szeretnék becsalogatni a baloldali fiatalokat a választófülkékbe, az ilyen és ehhez hasonló ügyek felkarolásával igyekezve elterelni a figyelmet az ország valódi problémáiról. Az elnök a baloldali „Progress Pride” zászlót – amelynek tetején a transzneműek érdekérvényesítésének rózsaszín-kék színei vannak – középre helyeztette a Fehér Házon a pride ünnepség alkalmából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában