Trükkök százai

2022.09.14. 07:12

Az ország sorsát kockáztatná a baloldal

Kormányra kerülve nemcsak vagyonbevallásaikkal csalnának a baloldali politikusok, hanem az ország sorsát, a magyar családok megélhetését tennék kockára – mondta a Magyar Nemzetnek Pálfalvi Milán azzal kapcsolatban, hogy Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozatában értelmezhetetlen adatok szerepelnek, DK-s párttársa, Fekete Katalin pedig egy szerződéses munkaviszonyát és abból származó bevételeit titkolta el. A Nézőpont Intézet elemzője szerint többek között ezek azok az okok, amelyek miatt a választók önkormányzati szinten is egyre kevésbé tolerálják a baloldal vállalhatatlan hozzáállását.

Gyurcsány Ferenc

Fotó: Móricz-Sabján Simon

Láttuk, hogyan kormányoztak 2010 előtt, és látjuk, mit művelnek az önkormányzatokban a baloldali politikusok

– mutatott rá Pálfalvi Milán, a Nézőpont Intézet elemzője. Úgy véli, a baloldali politikusok kormányra kerülve nemcsak vagyonbevallásaikkal kapcsolatban csalnának, hanem az ország sorsát, a magyar családok megélhetését tennék kockára. Pálfalvi Milán rámutatott, az önkormányzatoknál ma is alkalmaznak olyan trükköket egyes baloldali politikusok, amelyek aligha találkoznak a választók akaratával. Emlékeztetett, a DK-s Nemes Lászlónak például azért kellett lemondania a taxikártyával és a tankolással kapcsolatos trükközése miatt Pesterzsébeten, mert lebukott, a közvélemény megtudta, hogy az adófizetők pénzén irreálisan sokat utazott az alpolgármester.

Most a posztjáról távozó Nemes László helyére Gyurcsány Ferenc pártja Fekete Katalin személyé­ben egy olyan jelöltet állítana, aki tisztázatlan vagyoni helyzete miatt újabb tehertétel lehet a kerületnek.

A DK-s jelölt ugyanis a vagyonnyilatkozatában egy többmilliós bevételt egyszerűen nem szerepeltetett. Pálfalvi Milán hangsúlyozta, többek között ezek azok a gyakorlatok, amelyek miatt a választók önkormányzati szinten is egyre kevésbé tolerálják a baloldal vállalhatatlan hozzáállását. Ennek bizonyítéka az is, hogy az ellenzéki pártok sorra veszítik el az időközi helyhatósági és parlamenti választásokat.

Mint azt korábban megírtuk, a nyilvános adatok alapján értelmezhetetlen Gyurcsány Ferenc 2022. májusi vagyonnyilatkozatának az a része, amelyben a pártelnök „lakásvásárlás foglaló és előleg” jogcímen több mint 446 millió forintot tüntetett fel követelésként. 

A teljes cikk ITT olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában