Babonás focisták

2022.08.06. 14:39

A Chelsea-nél senkinek nem kell az elátkozott 9-es mezszám

Thomas Tuchel vezetőedző elmondása szerint a Chelsea labdarúgói attól tartanak, hogy átok ül a 9-es mezszámon, ezért azt senki nem választotta.

A londoni csapat német szakvezetője közölte, nem azért gazdátlan a 9-es mezszám, mert hamarosan új játékost igazolnak, és neki tartogatják.

"Meglepő, de hozzá sem akar érni senki. Azt mondják, el van átkozva. Én is babonás vagyok, úgyhogy megértem a játékosokat" - magyarázta.

Legutóbb a belga Romelu Lukaku viselte a 9-es mezt, miután visszatért a Chelsea-hez klubrekordot jelentő 97,5 millió fontért, de egy gyenge szezon után újra az Internazionaléhoz szerződött, amellyel tavaly olasz bajnok lett. Korábban Hernán Crespo, Fernando Torres, Radamel Falcao, Gonzalo Higuaín és Álvaro Morata sem alkotott maradandót 9-esben a londoni klubnál, annak ellenére, hogy máshol kiváló eredményeket értek el.

A napokban az FC Barcelona gaboni csatárát, Pierre-Emerick Aubameyangot hozták összefüggésbe a Chelsea-vel a nemzetközi sportsajtóban, de Tuchel ezzel kapcsolatban nem árult el konkrétumot.

"Lehet, hogy hozunk még egy játékost, lehet, hogy nem. Vannak lehetőségeink, és tudjuk, hány meccs vár ránk a szezonban. Szóval majd meglátjuk, tudunk-e még szerződtetni valakit" - nyilatkozta.

A Lőw Zsoltot másodedzőként foglalkoztató Chelsea szombaton az Everton otthonában kezdi meg szereplését a Premier League új idényében.

Borítókép: Thomas Tuchel vezetőedző elmondása szerint a Chelsea labdarúgói attól tartanak, hogy átok ül a 9-es mezszámon (Ettore Griffoni/NurPhoto/AFP)

 

Címkék#Chelsea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában