Bulvár-celeb

2024.03.14. 14:00

Mi az igazság? Tovább gyűrűzik Katalin hercegné fotóbotránya

Egyre több jel mutat arra, hogy a hercegné fotóját nem csupán feljavították.

MW

A hercegné a műtétje óta nem vett részt nyilvános eseményen

Fotó: AFP

Az elmúlt években  szinte folyamatosan hangos volt a  sajtó a királyi család körül kialakult botrányoktól. Meghan Markle és Harry herceg „kilépése” az angol királyi családból és III. Károly király daganatos betegségének nyilvánosságra hozatala után most Katalin hercegné holléte foglalkoztatja leginkább a közvéleményt, számos összeesküvés-elmélet kelt szárnyra. 

A hercegné januári hasi műtétje óta még mindig nem jelent meg egyetlen hivatalos programon sem, valamint nyilvánosan is alig mutatkozik, a hírek szerint otthon lábadozik.

A napokban a Kensington-palota tett közzé anyák napja alkalmából egy állítólag friss fotót, amelyen Katalin hercegné szerepel gyermekei társaságában, megköszönve a követők folyamatos támogatását és jókívánságait. Arra azonban biztosan nem számított a királyi család, hogy mekkora botrány fog kialakulni a kép körül.

A fotó manipulációját fejtegető találgatások odavezettek, hogy több nemzetközi fotóügynökség is visszavonta kiadásából a Kensington-palota által megosztott hivatalos fotót, mégpedig manipuláció lehetőségére hivatkozva.

Végül még a köztudottan fotózni szerető  Katalin hercegné is nyilatkozott a manipuláció gyanújával kapcsolatban, elismerve, hogy sok amatőr fotóshoz hasonlóan alkalmanként ő is kísérletezik a fotók szerkesztésével. Hangsúlyozta, hogy szeretne elnézést kérni, ha az előző nap közzétett családi fotó bármiféle „zűrzavart okozott”.

Mindez nem segített a hercegné holléte és egészségügyi állapota körül kialakult pletykák eloszlatásában, sőt, már különböző összeesküvés-elméletek is születtek.

A közösségi oldalakon többen arról készítettek videókat, hogy a kép nem is aktuális, és a hercegnő nem vett részt a fotózáson, hanem egy régi címlapfotóját használták fel az anyák napi fotóhoz. Ez tovább mélyítette a „Katespiracyt”, vagyis a hercegné egyre feltűnőbb távolléte körül kialakult vad elméleteket.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!