Bulvár-celeb

2023.11.25. 15:12

Aggasztó felvételen, hogy viselkednek a poggyászkezelők egy amerikai repülőtéren (videó)

Brutális nemtörődömség uralkodik Amerikában a poggyászkezelők részéről az egyik repülőtéren. Egy utas felvette, amint a több ezer dollárt érő kerekesszékeket dobálják.

MW

Az American Airlines amerikai légitársaság személyzetéről olyan felvétel készült, amin egyértelműen lászik, nem megfelelő módon bánnak a poggyászokkal

Forrás: NurPhoto via AFP

Fotó: Nicolas Economou

Megdöbbentő felvétel terjed a közösségi oldalakon az American Airlines amerikai légitársaság személyzetéről, akik nem megfelelő módon bánnak egy kerekesszékkel - szúrta ki a Magyar Nemzet. A Miami repülőtéren készült videón az látható, hogy a poggyászkezelők egy kerekesszéket küldenek le a gépről. Mire a szék a földre érkezik többször is óriásit szaltózik, majd néhány métert követően áll csak meg. A légitársaság munkatársa ezt követően mintha mi sem történt volna, a helyére teszi.

Miután láttam, hogy ezt csinálják és nevetnek az első két kerekesszékkel, fel kellett vennem videóra

 – közölte a képsorok feltöltője, aki szerint ez a fajta viselkedés semmiképp nem nevezhető óvatos bánásmódnak a több ezer dollárt érő székekkel szemben.

Az American Airlines egyébként közleményt adott ki, amelyben elnézést kért. Aggasztónak nevezték a felvételt, és további részleteket gyűjtenek az esettel kapcsolatban – írta a légitársaság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!