Kultúra

2016.08.04. 18:59

Olasz slágerek, fiatal szerelmesek

A Gyulai Várszínház és a székesfehérvári Vörösmarty színház közös bemutatójaként pénteken és szombaton este fél kilenctől a nagyközönség egy remek darabot, az Anconai szerelmeseket tekintheti meg a tószínpadon.

P. G.

Az egyik főszerepet, a korosodó amarosót alakító Hirtling István lapunknak elmondta, a ''70-es évek napjainkban is népszerű olasz slágereire felfűzött történet egy igazi karakterkomédia, egyben mai mese. A fiatal szerelmesekkel, az élet kuszasága miatt egymás mellől elkerült, majd újra találkozó testvérekkel és az idősödő amarozóval — aki nem minden ok nélkül érzi azt, hogy a nők bálványa — egyaránt találkozhatnak majd a nézők.

— Persze mint minden mesében, a történet végén most is mindenki elnyeri méltó jutalmát — fogalmazott a népszerű színművész, aki elárulta, hogy mindig örömmel jön Gyulára. — Eddig javarészt zenés darabokban vagy vígjátékokban szerepeltem a fürdővárosban. Gedeon József, a Várszínház igazgatója jó érzékkel hív meg olyan előadásokat, amelyek méltán keltik fel a közönség figyelmét, és teszik vonzóvá a teátrumot. Tavaly a My fair ladyben játszhattam a fürdővárosban, és idén is nagyon készülünk, hogy színpadra léphessünk a Várszínházat kikapcsolódásként választó, várakozással teli közönség előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!