Kultúra

2014.04.17. 12:38

BEOLovízió: pénteken indul a közönségszavazás!

Túl vagyunk a zsűrizésen, mára kialakult a BEOLovízió tíz produkcióból álló, döntős mezőnye. Pénteken kezdődik a mindent eldöntő közönségszavazás.

sz. gy.

Idén tízesztendős hírportálunk február közepén első ízben hirdette meg netes dalversenyét. „Tehetséges vagy, van egy jól sikerült saját dalod, s ha úgy adódik, közönség előtt sem félsz azt megmutatni? Ne habozz, jelentkezz!” – szólt a felhívás, melyre már rögtön az első napokban tucatnyi előadó nevezte be legjobbnak ítélt szerzeményét.

A nevezési időszak mintegy másfél hónapig, egészen pontosan március 31-éig tartott. Összesen 41 dalt regisztráltak a pályázók, ezek szinte kivétel nélkül bemutatkozási lehetőséget kaptak a Beolon. A jelentkezési határidő letelte után az előzetesen meghirdetett kritériumoknak megfelelő 27 dalt szakmai zsűri értékelte.

Beszterczey Attila gyulai származású színművész, számos zenés sikerdarab szereplője; Heincz Gábor „Biga” és Veres Mónika „Nika”, a Dal 2012 és a Sztárban sztár résztvevői; illetve Tóth Ádám, a Megasztár ötödik szériájának gyulai felfedezettje 1-től 10-ig pontozhatta a dalokat. Pontszámaik összesítése után derült ki, melyik az a tíz legerősebb produkció, mely péntektől a közönség szavazataiért, végső soron pedig a BEOLovízió győztese címért verseng majd.

S hogy kik jutottak a legjobb tíz közé, miként értékelte a zsűri a nevezett produkciókat, mit gondolnak a sztárok a Beol.hu dalversenyéről, illetve hol, mikor és milyen sztárvendég társaságában kapnak majd bemutatkozási lehetőséget a legjobbak, holnap megtudhatja itt, valamint Facebook-oldalunkon! Ne feledje: pénteken indul a közönségszavazás!

Szavazás a Facebookon!

A közönségszavazás teljes egészében a legnagyobb közösségi oldalon zajlik. Április 18-ától egy héten át szavazhatnak az olvasók a dalokra a Beol.hu Facebook-oldalán, a BEOLovízió mappában található fotókat lájkolva és megosztva. A képek a zenés klipek egy-egy pillanatát örökítik meg, s természetesen mellettük a videók linkje is megtalálható. Minden lájk 1 pontot, minden megosztás 2 pontot ér, s az így szerzett pontszámok összesítése alapján alakul ki a végső sorrend.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!