Kultúra

2009.07.30. 15:25

Kuponokkal tömi meg lemezét Szabó Eszter

Szabó Eszter fejébe vette, hogy hamarosan megjelenő lemezével szülővárosát, Gyulát is népszerűsíti. Az énekesnő a fürdőváros különböző szállodáiban, éttermeiben és a várfürdőben kedvezményekre jogosító kuponokkal tömi tele az új album borítóját.

BEOL

Néhány héten belül megjelenik Szabó Eszter Colorpop című albuma, mely – mint arról korábban már beszámoltunk – több tekintetben is rendhagyó lesz. Azon túl, hogy az egykori megasztáros a limitált példányszámban nyomott lemezek mindegyikét dedikálja, azokat kizárólag a neten, weboldalán keresztül lehet megvásárolni. A legújabb információk szerint a lemezzel azonban nem csupán exkluzivitása miatt járhatnak majd jól az énekesnő rajongói.

Szabó Esztert nemrég Gyula háziasszonyává választották, s mint a fürdőváros „képviselője” eleget is kíván tenni örömmel vállalt kötelezettségének. Az énekesnő úgy döntött, új lemezével is a várost népszerűsíti: az album borítója kuponok sokaságát rejti majd. Szállodák mellett kávézók és pubok is csatlakoztak a kezdeményezéshez, sőt a Gyulai Várfürdőbe történő belépéskor is kedvezményre jogosít majd a borító.

– Örülök, hogy népszerűsíthetem a várost, főleg mert igen könnyű dolgom van. Gyula gyönyörű és nyüzsgő kisváros, ahol egymást érik a kulturális és szórakoztató rendezvények. Nélkülem is szívesen jönnek az emberek, de remélem, ez a kezdeményezés még többek kedvét meghozza majd – mondta a Beolnak Szabó Eszter.

Megtudtuk, a gyermekeit párjával, a szintén megasztáros Kontor Tamással ma is Gyulán nevelő énekesnő a Colorpop lemezbemutató-koncertjét sem a fővárosban tartja, hanem szülővárosában, a várnál, ahová a belépés mindenki számára ingyenes lesz majd.

Az albumon a nemrég az Egyesült Államokban díjazott dalok mellett egy különleges duett is hallható lesz, a Szabó–Kontor szerzőpáros dalát Eszter Zalatnay Saroltával énekli a lemezen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!